Siirry sisältöön

Yritysyhteistyö

Huoli Itämeren tilasta on yhteinen, mutta me Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä haluamme nostaa pinnalle ja turvata myös Suomen sisävesien hyvinvoinnin. Tule mukaan ja mahdollista tekoja Suomen vesistöjen hyväksi!

Yhteistyökumppaninamme tuet käytännön tekoja ja otat vastuuta ympäristöstä

Niin Itämerta kuin Suomen sisävesiä uhkaavat rehevöityminen, roskaantuminen, kemikalisoituminen, luontokato sekä ilmastonmuutoksen monet vaikutukset.

Pidä Saaristo Siistinä ry haluaa turvata Suomen luonnon kestävän virkistyskäytön, jotta ympäristö ei kuormittuisi. Luonnon kestävä virkistyskäyttö edistää luonnon puhtautta ja monimuotoisuutta, ihmisten hyvinvointia ja toimia globaaleja ympäristökriisejä vastaan.

Tuellasi me Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä:

  1. ylläpidämme ja huollamme merellä ja sisävesillä 200 vesilläliikkujan Roope-palvelupistettä, jotka konkreettisesti ehkäisevät vesistöjen roskaantumista, rehevöitymistä ja kemikalisoitumista.
  2. teemme tieteen ymmärrettäväksi ja viestimme kestävistä elämäntavoista kaikille saavutettavalla tavalla.
  3. kehitämme, tutkimme ja tarjoamme ratkaisuja vesilläliikkujille, yrityksille ja kansalaisille kestävän vesilläliikkumisen mahdollistamiseksi nyt ja tulevaisuudessa.

Rahoitus

Pidä Saaristo Siistinä ry:n työ puhtaan saaristoluonnon hyväksi vaatii jatkuvaa ja luotettavaa rahoitusta. Noin 11 100 jäsentämme maksaa vuosittain jäsenmaksun, joka kattaa noin kolmasosan menoista. Lisäksi ympäristöministeriö tukee yhdistystä vuosittain.

Jäsenmaksut ja ympäristöministeriön tuki eivät riitä turvaamaan toimintaamme, vaan tarvitsemme lisäksi yritysten antamaa tukea. Yhteistyö yritysten kanssa onkin yksi toimintamme kulmakivistä. Kerromme mielellämme lisää ja yhdessä löydämme yrityksellenne sopivimman yhteistyömuodon.

Tule kannatusyritykseksi

Kannatusyritykseksi liittyminen on tukimuoto, joka sopii erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat tukea kestävää vesillä liikkumista ja Pidä Saaristo Siistinä ry:n työtä puhtaampien vesistöjen puolesta.

Kannatusyritysmaksu on vuodessa 450 euroa. Merkiksi tuesta yritys saa diplomin sekä nettibannerin, jota voi käyttää kotisivuilla tai sähköpostin allekirjoituksessa. Kannatusyritykset saavat myös Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-lehden.

Tule yhteistyökumppaniksi

Haluatko tehdä laajempaa yhteistyötä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa?

Yhteistyökumppanina osallistut näkyvästi Pidä Saaristo Siistinä ry:n konkreettiseen työhön puhtaampien vesistöjen puolesta.

Saat käyttöösi monipuoliset viestintämateriaalit, joilla kerrot tuestasi sidosryhmillesi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Materiaalit sopivat niin yrityksen sisäiseen kuin ulkoiseen viestintään.

Löydämme yhdessä yrityksellenne sopivimman yhteistyömuodon, joten ota yhteyttä.

Meidän kanssamme yrityksen ympäristövastuustrategia siirretään paperilta tositoimiksi

Pidä Saaristo Siistinä ry:n näkyvä ja konkreettinen työ meri- ja järvialueilla avaa yrityksellenne mahdollisuuden näkyä laajasti. Yhteistyössä yritysten kanssa voimme kehittää palveluitamme sekä sitouttaa ja aktivoida sidosryhmiämme vesiympäristön suojeluun ja tekoihin puhtaampien vesistöjen puolesta.

Ota yhteyttä

Varainhankintapäällikkö

Anne Ala-Pöllänen

040 189 6406 anne.ala-pollanen@pssry.fi