Siirry sisältöön

Auta vesistöjä Roope-tuotteilla

Pidä Saaristo Siistinä ry:n kannatustuotteilla kerrot välittäväsi vesistöjen hyvinvoinnista. Tuotteet sopivat veneeseen, mökille, kotiin tai vaikka yrityslahjoiksi. Merkittävä osuus tuotteiden myyntituotosta ohjautuu suoraan saaristo- ja järviluonnon suojeluun.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n tukituotteet

Pidä Saaristo Siistinä ry:llä on yhdistyksen omia tukituotteita, joiden tuotto käytetään työmme tukemiseen Suomen merialueilla ja sisävesillä.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n

Roope-kangasmerkki

Veikeä Roope-kangasmerkki on suosittu opiskelijahaalareiden somiste! Ostamalla merkin autat meitä pitämään huolta Itämerestä ja tuhansista järvistämme, sillä käytämme tuotot konkreettiseen työhömme. Hinta: 8 € + postikulut.

Tilaa Roope-kangasmerkki

Pidä Saaristo Siistinä ry:n

Taidejulisteet

Pidä Saaristo Siistinä ry:n upeat taidejulisteet tuovat veden ja kalliot kotiisi! Graafikko ja taiteilija Pauliina Vesterisen suunnittelemat luonto- ja vesistöaiheiset julisteet ovat näyttävä lisä sisustukseen kotona ja mökillä.

Tutustu ja tilaa

Pidä Saaristo Siistinä ry:n

Roope-veneviiri

Roope-veneviiri on Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenille tarkoitettu tukituote. Kiinnitä Roope-viiri veneeseen ja kerro sillä muille veneilijöille, että olet mukana tukemassa työtämme yhteisen Itämeren ja tuhansien järviemme puolesta. Hinta: 30 €

Tutustu ja tilaa

Pidä Saaristo Siistinä ry:n

Taskutuhkis

Kun tumppaat, tumppaathan oikein? Tumpit kuuluvat roskikseen. Taskutuhkis auttaa keräämään tumpit talteen, kun lähellä ei ole sopivaa roskista. Voit säilyttää taskutuhkista kassissa tai taskussa ja tyhjentää sen välillä roskikseen. Taskutuhkis ei ole kertakäyttöinen, vaan voit käyttää sitä uudelleen.

Tutustu ja tilaa

Roope-tuotteet ovat vesistöjen ystävän valinta

Roope-tuotteet myy turkulainen OceanSpirit. Löydät kaikki tuotteemme OceanSpiritin verkkokaupasta.