Siirry sisältöön

Auta vesistöjä Roope-tuotteilla

Pidä Saaristo Siistinä ry:n kannatustuotteilla kerrot välittäväsi vesistöjen hyvinvoinnista. Tuotteet sopivat veneeseen, mökille, kotiin tai vaikka yrityslahjoiksi. Merkittävä osuus tuotteiden myyntituotosta ohjautuu suoraan saaristo- ja järviluonnon suojeluun.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n tukituotteet

Pidä Saaristo Siistinä ry:llä on yhdistyksen omia tukituotteita, joiden tuotto käytetään työmme tukemiseen Suomen merialueilla ja sisävesillä.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n

Roope-kangasmerkki

Veikeä Roope-kangasmerkki on suosittu opiskelijahaalareiden somiste! Ostamalla merkin autat meitä pitämään huolta Itämerestä ja tuhansista järvistämme, sillä käytämme tuotot konkreettiseen työhömme. Hinta: 8 € + postikulut.

Tilaa Roope-kangasmerkki

Pidä Saaristo Siistinä ry:n

Taidejulisteet

Pidä Saaristo Siistinä ry:n upeat taidejulisteet tuovat veden ja kalliot kotiisi! Graafikko ja taiteilija Pauliina Vesterisen suunnittelemat luonto- ja vesistöaiheiset julisteet ovat näyttävä lisä sisustukseen kotona ja mökillä.

Tutustu ja tilaa

Pidä Saaristo Siistinä ry:n

Roope-veneviiri

Roope-veneviiri on Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenille tarkoitettu tukituote. Kiinnitä Roope-viiri veneeseen ja kerro sillä muille veneilijöille, että olet mukana tukemassa työtämme yhteisen Itämeren ja tuhansien järviemme puolesta. Hinta: 30 €

Tutustu ja tilaa

Roope-tuotteet ovat vesistöjen ystävän valinta

Roope-tuotteet myy turkulainen OceanSpirit. Löydät kaikki tuotteemme OceanSpiritin verkkokaupasta.