Siirry sisältöön

Auta vesistöjä Roope-tuotteilla

Pidä Saaristo Siistinä ry:n kannatustuotteilla kerrot välittäväsi vesistöjen hyvinvoinnista. Tuotteet sopivat veneeseen, mökille, kotiin tai vaikka yrityslahjoiksi. Merkittävä osuus tuotteiden myyntituotosta ohjautuu suoraan saaristo- ja järviluonnon suojeluun.

Roope-tuotteet ovat vesistöjen ystävän valinta

Roope-tuotteet myy turkulainen OceanSpirit. Löydät kaikki tuotteemme OceanSpiritin verkkokaupasta osoitteesta roope-tuotteet.fi(siirryt toiseen palveluun).

Pidä Saaristo Siistinä ry:n tukituotteet

Pidä Saaristo Siistinä ry:llä on yhdistyksen omia tukituotteita, joiden tuotto käytetään työmme tukemiseen Suomen merialueilla ja sisävesillä.

Roope-kangasmerkki

Hanki Roope-kangasmerkki heilumaan hihaan tai keikkumaan nilkkaan! Merkeistä kertyneet tuotot käytetään Pidä Saaristo Siistinä ry:n työn tukemiseen Suomen merialueilla ja sisävesillä. Haalarimerkin hinta on 8 € + postituskulut.

Tilaa Roope-kangasmerkki tästä

Taidejulisteet

Pidä Saaristo Siistinä ry:n taidejulisteet tuovat veden ja kalliot kotiisi! Olemme lanseeraaneet neljän kappaleen ainutlaatuisen taidejulistesarjan. Julisteet on suunnitellut graafikko ja taiteilija Pauliina Vesterinen. Upeat luonto- ja vesistöaiheiset graafiset julisteet ovat näyttävä lisä sisustukseen kotona tai mökillä. Julisteet on painettu laadukkaalle, ympäristöystävälliselle julistepaperille, ja niiden tuotto ohjataan PSS ry:n toiminnan tukemiseen.

Tilaa taidejulisteet tästä

Roope-viiri

Roope-veneviiri on Pidä Saaristo Siistinä ry:n tukituote, jonka voivat hankkia kaikki Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenet. Kiinnitä Roope-viiri veneeseen ja kerro sillä muille veneilijöille, että olet mukana tukemassa työtä puhtaiden vesistöjen puolesta. Roope-viiriä on saatavilla kaksikielisellä logolla ja Puhtaiden järvien puolesta -logolla. Roope-veneviirin hinta on 30 € (sis. postikulut).

Tilaa Roope-viiri tästä