Siirry sisältöön

Partiolippukunta – liity kannatusyhteisöksi!

Kannatusyhteisöksi voi liittyä partiolippukunnat maalla ja merellä. Pidä Saaristo Siistinä ry:llä on laaja valtakunnallinen Roope-palvelujen verkosto, jonka ylläpitoa partiolaiset voivat näin tukea. Kutsumme lisäksi kaikkia partioaikuisia ja -nuoria jäseneksemme, jotta monipuolinen työmme puhtaiden vesien hyväksi jatkuu tulevaisuudessakin!

Päijänteen retkisataman laituri ja poijut.
Livansaaren retkisatama, Päijänne

Pidä Saaristo Siistinä ry:n pääasialliset tuen muodot ovat henkilöjäsenyys, lahjoittaminen, erilaiset kumppanuudet ja yritysyhteistyöt. Haluamme erityisesti huomioida partiolippukunnat, joiden sydän sykkii kanssamme luonnolle; sen puhtaana säilyttämiselle ja virkistysmahdollisuuksien kestävälle ylläpidolle.

Kannatusyhteisön edut:

  1. Yhteisö voi käyttää Roope-palveluita, jotka löytyvät helposti Roope-kartaltamme.
  2. Yhteisö saa Roope-lehden ja Roope-tarroja (kannatusmaksuun sisältyy kolme tarraa, lisätarroja voit tilata alla olevalla liittymislomakkeella 5 €/kpl hintaan).
  3. Yhteisö saa ympäristökasvatuksellisia materiaaleja Siisti Biitsi -kummikouluohjelmastamme.
  4. Yhteisö saa uusinta tietoa vastuullisesta vesillä liikkumisesta uutiskirjeessämme.

Vuosimaksu partiolippukunnalle on 80 euroa ja se laskutetaan vuosittain alkuvuodesta. Kannatusyhteisömaksu on lippukunnan oma tukimuoto toiminnallemme, ei siis varsinainen jäsenyys. Henkilöjäsenet ja nuorisojäsenet (15–25-vuotiaat) ovat yhdistyksemme jäseniä. Kannustamme kaikkia aikuisia ja nuoria liittymään jäseniksi – henkilöjäsenenä saat jäsenetuja ja muun muassa äänioikeuden Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä.