Siirry sisältöön

Liity jäseneksi

Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat tukea Suomen vesistöjen ja rantojen puhtautta nyt ja tulevaisuudessa. Jäsenet ovat toimintamme kulmakivi ja perusta. He mahdollistavat monipuolisen työmme saaristo- ja järviluonnon puhtaana pitämiseksi.

Vuoden 2023 Roope-jäsentarra

Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenenä saat:

  • Roope-jäsentarran
  • Roope-lehden kaksi kertaa vuodessa
  • sähköisen jäsenkirjeen ja vaihtuvia jäsenetuja
  • alennuksia PSS ry:n jäsenmökistä ja -saunasta Trunsössä
  • käyttöösi kaikki Roope-palvelut
  • käyttää vuosikokouksessa äänioikeuttasi

Jäsenenä tuet monipuolista toimintaamme vesistöjen hyväksi. Liityttyäsi jäseneksi lähetämme sinulle laskun jäsenyydestä, Roope-lehden ja Roope-jäsentarran.

Nuorisojäsenyys 15–25-vuotiaille

Pidä Saaristo Siistinä ry:n nuorisojäsenyys on tarkoitettu kaikille 15–25-vuotiaille vesistöjen ystäville. Nuorisojäsenten jäsenedut ovat samat kuin muidenkin jäsenten.

Nuorisojäsenyyden hinta on 25 € vuonna 2023.

Jäsenyys

Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat tukea Suomen vesistöjen ja rantojen puhtautta nyt ja tulevaisuudessa. Jäsenemme ovat veneilijöitä, melojia, retkeilijöitä, saaristolaisia ja keitä tahansa, jotka haluavat olla mukana tukemassa toimintaamme.

Jäsenyyden hinta on 50 € vuonna 2023.

Lahjajäsenyys

Etsitkö aineetonta lahjaa vesillä viihtyvälle läheisellesi? Mikä olisikaan parempi lahja kuin PSS ry:n jäsenyys! Lahjan avulla läheisesi pääsee osaksi laajaa jäsenistöämme ja saa tunnukseksi jäsenyydestään postitse Roope-tarran ja Roope-lehden. Voit ostaa lahjajäsenyyden täällä.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Maksun jälkeen saat sähköpostiisi lahjakortin, jonka voit antaa lahjan saajalle. Lahjakortissa on ohjeet jäsenyyden aktivoimiseen. 

Lahjajäsenyys on voimassa vuoden 2023 loppuun asti, minkä jälkeen jäsenyys siirtyy lahjan saajan nimiin. Jäsenyys jatkuu niin kauan kuin lahjan saaja haluaa. Muutostilanteissa hän voi olla yhteydessä meihin. 

Jäsenpalvelumme vesistöjen ystäville

Voit olla kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa yhteydessä meihin sähköpostitse info@pssry.fi tai puhelimitse 02 274 5500. Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 9–15.

Pinnalla nyt

Kauttamme vuokrattavat lomamökit

Asiantuntijamme

Jäsenvastaava

Linda Fagerström

040 580 1061 linda.fagerstrom@pssry.fi