Siirry sisältöön

Liity jäseneksi

Kiitos, että välität yhteisistä vesistöistämme! Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat vaikuttaa rakkaiden rantojemme ja vesistöjemme hyvinvointiin. Jäsenenä mahdollistat konkreettisen työmme saaristo- ja järviluonnon puhtaana pitämiseksi.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenenä saat:

Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuoden 2024 Roope-jäsentarra.

Uutta! Vaihtuvat jäsenedut vesistöjen ystäville

Kun olet maksanut jäsenlaskun, lähetämme sinulle sähköisen jäsenkirjeen, joka tuo luoksesi kumppaniemme tarjoamat vaihtuvat jäsenedut. Etujamme ovat muun muassa:

• Makialta 25 % alennus koko verkkokaupan valikoimasta
• Viking Linelta vaihtuvia 10–20% etuja vapaa-ajan reittimatkoista
• Finnlinesilta 25 % alennus valikoiduista reittimatkoista
• Greenstar Hotelseilta 13 % alennus yöpymisistä
• Ursuitilta 30 % alennus valikoiduista tuotteista syyskuun loppuun asti
• Seaboostilta 10 % alennus normaalihintaisista pohjapesuista

Jäsenyys

Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat tukea Itämeren, tuhansien järviemme rakkaiden rantojemme puhtautta nyt ja tulevaisuudessa. Jäsenemme ovat veneilijöitä, melojia, retkeilijöitä, saaristolaisia ja keitä tahansa, jotka haluavat olla mukana tukemassa toimintaamme.

Jäsenyyden hinta on 50 €.

Nuorisojäsenyys 15–25-vuotiaille vesistöjen ystäville

Pidä Saaristo Siistinä ry:n nuorisojäsenyys on tarkoitettu kaikille 15–25-vuotiaille vesistöjen ystäville. Nuorisojäsenten jäsenedut ovat samat kuin muidenkin jäsenten.

Nuorisojäsenyyden hinta on 25 €.

Lahjajäsenyys

Etsitkö aineetonta lahjaa vesillä viihtyvälle läheisellesi? Mikä olisikaan parempi lahja kuin PSS ry:n jäsenyys! Lahjan avulla läheisesi pääsee osaksi laajaa jäsenistöämme ja saa tunnukseksi jäsenyydestään Roope-tarran ja Roope-lehden.

Lahjajäsenyyden hinta on 25/50 €. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi lahjakortin, jonka voit antaa lahjan saajalle. Lahjakortissa on ohjeet jäsenyyden aktivoimiseen.

Jos hankit lahjajäsenyyden lokakuun jälkeen, astuu se voimaan tammikuun ensimmäisenä ja on voimassa vuoden loppuun asti. Sen jälkeen jäsenyys siirtyy lahjan saajan nimiin. Jäsenyys jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta. Muutostilanteissa lahjan saaja voi ottaa yhteyttä info@pssry.fi.

Jäsenlaskutus

Jäsenenä tuet monipuolista toimintaamme vesistöjen hyväksi. Liityttyäsi jäseneksi lähetämme sinulle laskun jäsenyydestä, Roope-lehden ja Roope-jäsentarran.

Jäsenyytesi jatkuu automaattisesti ja olet oikeutettu jäsenetuihin, kun maksat vuosittaisen jäsenmaksun. Toimitamme jäsenlaskun edellisen vuoden jäsenillemme tammi-helmikuun vaihteessa. Jäsenmateriaalin postitamme kevään aikana.

Jäsenpalvelumme vesistöjen ystäville

Voit olla kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa yhteydessä meihin sähköpostitse info@pssry.fi tai puhelimitse 02 274 5500. Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 10–14.

Mikäli asiasi koskee jäsentietojesi muutosta, kuten jäsenlaskun toimitustavan muutos, sähköpostiosoitteen, osoitteen tai nimen muutos, voit tehdä muutoksen helposti lomakkeellamme.

Kauttamme vuokrattavat lomamökit

Ota yhteyttä

Jäsenvastaava

Linda Fagerström

040 580 1061 linda.fagerstrom@pssry.fi