Siirry sisältöön

Liity jäseneksi

Kiitos, että välität vesistöistämme! Jäseniksemme ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat tukea Suomen vesistöjen ja rantojen puhtautta. Jäsenet ovat toimintamme kulmakivi ja perusta, sillä he mahdollistavat monipuolisen työmme saaristo- ja järviluonnon puhtaana pitämiseksi.

Vuoden 2023 Roope-jäsentarra

Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenenä saat

  1. Roope-jäsentarran
  2. Roope-lehden
  3. PSS ry:n sähköisen jäsenkirjeen ja vaihtuvia jäsenetuja, joita tarjoavat mm. Makia, Viking Line, Polku Hotel Nuuksiossa ja Hoitola Lilium Turussa.
  4. alennuksia PSS ry:n jäsenmökistä ja -saunasta Trunsössä
  5. käyttöösi kaikki Roope-palvelut
  6. käyttää vuosikokouksessa äänioikeuttasi

Jäsenyys

Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat tukea Suomen vesistöjen ja rantojen puhtautta nyt ja tulevaisuudessa. Jäsenemme ovat veneilijöitä, melojia, retkeilijöitä, saaristolaisia ja keitä tahansa, jotka haluavat olla mukana tukemassa toimintaamme.

Jäsenyyden hinta on 50 €.

Nuorisojäsenyys 15–25-vuotiaille vesistöjen ystäville

Pidä Saaristo Siistinä ry:n nuorisojäsenyys on tarkoitettu kaikille 15–25-vuotiaille vesistöjen ystäville. Nuorisojäsenten jäsenedut ovat samat kuin muidenkin jäsenten.

Nuorisojäsenyyden hinta on 25 €.

Lahjajäsenyys

Etsitkö aineetonta lahjaa vesillä viihtyvälle läheisellesi? Mikä olisikaan parempi lahja kuin PSS ry:n jäsenyys! Lahjan avulla läheisesi pääsee osaksi laajaa jäsenistöämme ja saa tunnukseksi jäsenyydestään Roope-tarran ja Roope-lehden.

Lahjajäsenyyden hinta on 25/50 €. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi lahjakortin, jonka voit antaa lahjan saajalle. Lahjakortissa on ohjeet jäsenyyden aktivoimiseen.

Jos hankit lahjajäsenyyden lokakuun jälkeen, astuu se voimaan tammikuun ensimmäisenä ja on voimassa vuoden loppuun asti. Sen jälkeen jäsenyys siirtyy lahjan saajan nimiin. Jäsenyys jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta. Muutostilanteissa lahjan saaja voi ottaa yhteyttä info@pssry.fi.

Jäsenlaskutus

Jäsenenä tuet monipuolista toimintaamme vesistöjen hyväksi. Liityttyäsi jäseneksi lähetämme sinulle laskun jäsenyydestä, Roope-lehden ja Roope-jäsentarran.

Jäsenyytesi jatkuu automaattisesti ja olet oikeutettu jäsenetuihin, kun maksat vuosittaisen jäsenmaksun. Toimitamme jäsenlaskun edellisen vuoden jäsenillemme tammi-helmikuun vaihteessa. Jäsenmateriaalin postitamme kevään aikana.

Jäsenpalvelumme vesistöjen ystäville

Voit olla kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa yhteydessä meihin sähköpostitse info@pssry.fi tai puhelimitse 02 274 5500. Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 10–14.

Mikäli asiasi koskee jäsentietojesi muutosta, kuten jäsenlaskun toimitustavan muutos, sähköpostiosoitteen, osoitteen tai nimen muutos, voit tehdä muutoksen helposti lomakkeellamme.

Kauttamme vuokrattavat lomamökit

Ota yhteyttä

Jäsenvastaava

Linda Fagerström

040 580 1061 linda.fagerstrom@pssry.fi