Siirry sisältöön

Vuokramökki Nuottatupa

PSS ry vuokraa Trunsössä Nuottatupaa jäsenilleen ja muille saaristossa vieraileville. Nuottatuvan alakerta soveltuu myös liikuntaesteisille.

Luonnonkauniilla Trunsön saarella Nauvon ulkosaaristossa sijaitsee vuokramökkimme Nuottatupa. Nuottatuvalla on sähköt, juokseva kylmä- ja lämminvesi, wc, keittiö ja sauna. Saarelle pääsee yhteysalus M/S Falköllä tai taksiveneellä esimerkiksi Nauvon Kirjaisista. Yhteysaluksen aikataulu ja yhteystiedot löytyvät täältä. (siirryt toiseen palveluun)Yhteysalus tulee tilata etukäteen.

Nuottatupaan voi ottaa lemmikin mukaan, mutta huomioithan, että kesällä saarella laiduntaa lampaita. Muista pitää lemmikkisi kytkettynä lintujen pesintäaikaan.

Nuottatuvan hinnat 2023

  • 95 € per yö PSS ry:n jäsenille
  • 125 € per yö ei-jäsenille

Nuottatupaa vuokrataan toukokuun alusta lokakuun puoleen väliin. Varaukset ja tiedustelut PSS ry:n toimiston kautta, puh. 02 274 5500 tai info@pssry.fi.

Peruutusehdot

Asiakas voi peruuttaa mökkivarauksensa ilman kustannuksia viimeistään 14 päivää ennen varauksen alkamista. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta veloitetaan 100 % varauksen arvosta siltä ajalta, kun mökkiä ei ole saatu vuokrattua uudelleen. Erityistapauksissa peruutusehdot ovat neuvoteltavissa. Jos asiakas lähtee pois ennen sovittua lähtöpäivää tai jättää kokonaan saapumatta, on PSS ry:llä kuitenkin oikeus veloittaa koko ajalta, ellei mökkiä saada vuokrattua edelleen.