Siirry sisältöön

Anna jouluna lahja Suomen vesistöille

Kiitos kun lahjoitat! Joululahjoitusten avulla pidämme rakkaat rantamme ja vetemme roskattomina ja teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että me kaikki voimme nauttia vesistöluonnosta kestävästi nyt ja tulevaisuudessa. Voit valita näistä paketeista yrityksellesi sopivimman joululahjoituksen:

Yli 5 000 € joululahjoitus

Järjestämme yrityksellesi Siisti Biitsi -talkoot yhdessä sovittavana päivänä vuonna 2024. Saat somemateriaalit ja valitsemasi sähköisen joulukortin, johon lisäämme yrityksesi logon ja tekstin. Lisäksi saat suuren logon joululahjoitussivullemme ja kiitosvideoon, jonka julkaisemme somekanavissamme.

Siirry lahjoittamaan

Yli 2 000 € joululahjoitus

Saat somemateriaalit ja valitsemasi sähköisen joulukortin, johon lisäämme yrityksesi logon ja tekstin. Lisäksi saat suuren logon joululahjoitussivullemme ja kiitosvideoon, jonka julkaisemme somekanavissamme.

Siirry lahjoittamaan

Yli 500 € joululahjoitus

Saat somemateriaalit ja valitsemasi sähköisen joulukortin, johon lisäämme yrityksesi logon ja tekstin. Lisäksi saat pienen logon joululahjoitussivullemme ja kiitosvideoon, jonka julkaisemme somekanavissamme.

Siirry lahjoittamaan

Yli 250 € joululahjoitus

Saat somemateriaalit ja valitsemasi sähköisen joulukortin. Lisäämme yrityksesi nimen joululahjoitussivullemme ja kiitosvideoon, jonka julkaisemme somekanavissamme.

Siirry lahjoittamaan

Lahjoituksesi ilahduttaa joulun jälkeenkin

Lahjoitus PSS ry:lle lämmittää mieltä pitkälle joulun ja uudenvuoden yli. Lahjoitusten avulla parannamme vesistöjemme puhtautta, pidämme rannat siisteinä ja etsimme ratkaisuja vesistöjen rehevöitymiseen, roskaantumiseen ja kemikalisoitumiseen.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n joulutervehdykset
Jokainen joulutervehdys on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Yritykset saavat lisäksi animoidun 9:16-version, joka sopii esim. Instagramin ja Facebookin tarinoihin.

Yhdessä nostamme pinnalle puhtaat vedet ja rannat

Huoli Itämeren tilasta on yhteinen, mutta me Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä haluamme nostaa pinnalle ja turvata myös Suomen sisävesien hyvinvoinnin. Tule mukaan ja mahdollista tekoja Suomen vesistöjen hyväksi!

Varainhankintapäällikkömme Anne Ala-Pöllänen kertoo mielellään erilaisista tukimuodoista.

Varainhankintapäällikkö

Anne Ala-Pöllänen

040 189 6406 anne.ala-pollanen@pssry.fi