Siirry sisältöön

Auta Suomen vesistöjä joululahjoituksella

Jokainen lahjoitus on Pidä Saaristo Siistinä ry:lle valtavan tärkeä. Kiitoksena joululahjoituksesta saat käyttöösi ihastuttavat talviset joulutervehdyksemme, joilla kerrot vastaanottajalle, että tuet työtämme Itämeren ja tuhansien järviemme puolesta. Kiitos lahjoituksestasi!

Sähköiset joulukortit

Anna tänä jouluna lahja, joka auttaa kaikkia Suomen vesistöjä. Kiitoksena joululahjoituksestasi voit ladata käyttöösi sähköisen joulukortin, jolla toivotat hyvää joulua ja kerrot vastaanottajalle arvokkaasta tuestasi Itämerelle ja tuhansille järvillemme.

Lahjoita

Hinta alkaen 250 €

Yritysten joululahjoitukset

Huoli Itämeren tilasta on yhteinen, mutta me Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä haluamme nostaa pinnalle ja turvata myös Suomen sisävesien hyvinvoinnin. Yrityksille on tarjolla erisuuruisia joululahjoituspaketteja, joihin sisältyy lisänäkyvyyttä PSS ry:n viestintäkanavissa sekä sähköisen kortin yksilöinti tuen suuruudesta riippuen. Tule mukaan ja mahdollista tekoja Suomen vesistöjen hyväksi!

Tutustu lahjoituspaketteihin

Hinta: 30 € + postikulut

Perinteiset joulukortit

Myymme joulukortit 15 kappaleen pakkauksessa. Pakkaus sisältää kolme eri maisemakuvaa. Korttien sisällä on joulun ja uudenvuoden toivotukset kolmella kielellä sekä takana maininta tuoton ohjautumisesta PSS ry:n toimintaan. Hinta 30 € + postimaksu 6,90 €.

Tilaa tästä

Kiitos, kun välität vesistöistämme!

Lahjoitus Pidä Saaristo Siistinä ry:lle lämmittää mieltä pitkälle joulun ja uudenvuoden yli. Kun olet tehnyt lahjoituksen, voit ladata PSS ry:n vesistöaiheiset joulutervehdykset käyttöösi tästä.

Teitkö joululahjoituksen yrityksenä? Löydät salasanasuojatut materiaalit materiaalipankistamme.

Tänä vuonna Pidä Saaristo Siistinä ry:n joulukorttivalikoimasta löytyy kolme näyttävää Lasse Hendriksin ikuistamaa maisemaa talvisten vesistöjen ääreltä. Teosten nimet Vahva, Hauras ja Ikuinen kuvaavat Hendriksin omaa suhdetta Suomen vesistöihin.

Käytämme lahjoitukset aina siellä, missä tarve on suurin

Huoli Itämeren tilasta on yhteinen, mutta me Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä haluamme nostaa pinnalle ja turvata myös Suomen sisävesien hyvinvoinnin. Lahjoituksesi avulla pidämme huolen siitä, että me kaikki voimme nauttia vesistöistä ympäristön kannalta kestävällä tavalla – nyt ja tulevaisuudessa.

Joululahjoittajat 2023