Siirry sisältöön

Auta Suomen vesistöjä joulutervehdyksellä

Lahjoitus PSS ry:lle lämmittää mieltä pitkälle joulun ja uudenvuoden yli. Joulukorteillamme kerrot vastaanottajalle, että tuet työtämme Itämeren ja tuhansien järviemme puolesta.

Tänä vuonna PSS ry:n joulukorttivalikoimasta löytyy kolme näyttävää Lasse Hendriksin ikuistamaa maisemaa talvisten vesistöjen ääreltä. Teosten nimet Vahva, Hauras ja Ikuinen kuvaavat Hendriksin omaa suhdetta Suomen vesistöihin.

Hinta 30 €

Perinteiset joulukortit

Myymme joulukortit 15 kappaleen pakkauksessa. Pakkaus sisältää kolme eri maisemakuvaa. Korttien sisällä on joulun ja uudenvuoden toivotukset kolmella kielellä sekä takana maininta tuoton ohjautumisesta PSS ry:n toimintaan. Hinta 30 € + postimaksu 6,90 €.

Tilaa tästä

Sähköiset joulutervehdykset

Kerrotko joulutervehdyksen mieluummin sähköisesti esimerkiksi somessa tai sähköpostitse? PSS ry:n sähköisen joulutervehdyksen saat yksityishenkilönä käyttöösi tekemällä lahjoituksen PSS ry:lle. Lahjoituksen jälkeen voit ladata haluamasi kortin tältä sivulta.

Lahjoita

Hinta alkaen 250 €

Yritysten joululahjoitukset

Huoli Itämeren tilasta on yhteinen, mutta me Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä haluamme nostaa pinnalle ja turvata myös Suomen sisävesien hyvinvoinnin. Yrityksille on tarjolla erisuuruisia joululahjoituspaketteja, joihin sisältyy lisänäkyvyyttä PSS ry:n viestintäkanavissa sekä sähköisen kortin yksilöinti tuen suuruudesta riippuen. Tule mukaan ja mahdollista tekoja Suomen vesistöjen hyväksi!

Tutustu lahjoituspaketteihin

Lahjoitus Pidä Saaristo Siistinä ry:lle lämmittää mieltä pitkälle joulun ja uudenvuoden yli

Kiitos, kun välität vesistöistämme! Kun olet tehnyt lahjoituksen, voit ladata PSS ry:n vesistöaiheiset joulutervehdykset käyttöösi tästä.

Teitkö joululahjoituksen yrityksenä? Löydät salasanasuojatut materiaalit materiaalipankistamme.

Lue lisää

Joululahjoittajat 2023