Siirry sisältöön

Taskuroskis kerää pienet roskat talteen

Tavoitteemme on, ettei yksikään roska päätyisi vesistöihin eikä luontoon. Uudelleenkäytettävään taskuroskikseen voit laittaa kaikki pienet roskat talteen, jos lähiympäristössä ei ole sopivaa roskista.

Mikä on taskuroskis?

Taskuroskis on nimensä mukaisesti pienikokoinen, taskuun mahtuva roskis. Taskuroskikseen voit laittaa kaikki pienet roskat talteen, jos lähellä ei ole sopivaa roskista. Kun sopiva roskis tulee kohdalle, voit tyhjentää taskuroskiksen sisällön roskikseen. Taskuroskis ei ole kertakäyttöinen, vaan voit käyttää sitä uudelleen.

Mistä voin saada taskuroskiksen?

  1. Osallistu tapahtumiimme
    Tavoitteenamme on, ettei yksikään roska päätyisi vesistöihin. Siksi jaamme taskuroskiksia ilmaiseksi tapahtumissamme. Jos vierailemme paikkakuntasi tapahtumassa, kannattaa tulla paikalle!
  2. Pyydä lähikauppaasi tilaamaan taskuroskiksia myyntiin
    Yritykset voivat tilata taskuroskiksia jälleenmyytäväksi. Voit pyytää esimerkiksi omaa lähikauppaasi tilaamaan taskuroskiksia myyntiin.

Taskuroskikset kuuluvat joidenkin Roope-satamien tuotevalikoimaan. Jos vierailet satamissa, kannattaa kurkata heidän tuotevalikoimaansa.

Esimerkkikuvan mukaiseen taskuroskikseen voi laittaa kaikki pienikokoiset roskat, jos lähiympäristössä ei ole sopivaa roskista.

Taskuroskikset jälleenmyyjille

Taskuroskis on Pidä Saaristo Siistinä ry:n tukituote, jolla voit tukea yhdistyksen toimintaa puhtaampien vesistöjen puolesta. Yritykset voivat tilata taskuroskiksia myyntiin omiin toimipisteisiinsä. Voit nyt tehdä ennakkotilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@pssry.fi.

Ostohinta: 1 laatikko (sis. 20 kpl taskuroskiksia) / 24,80 € sis. alv 24 %

Ulosmyyntihinta: 1 taskuroskis / 1,50 € sis. alv 24 %

Tiesitkö tämän?

Tupakantumppi on Suomen rantojen yleisin roska. Suomen rannoilta löytyy noin 300 tumppia jokaista 100 metriä kohden. Tupakantumpit eivät maadu, sillä ne on valmistettu selluloosa-asetaatista, joka on muovia. Siksi tumpit jauhautuvat ajan saatossa mikroskooppisen pieniksi paloiksi, mikromuoviksi. Hajoamisessa voi kestää jopa 15 vuotta.

Sinä voit vähentää vesistöihin päätyvän roskan määrää. Vie tupakantumpit ja muut roskat aina roskikseen.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Varainhankintapäällikkö

Anne Ala-Pöllänen

040 189 6406 anne.ala-pollanen@pssry.fi

Ohjelmapäällikkö

Julia Jännäri

040 455 7251 julia.jannari@pssry.fi

Siisti Biitsi -ohjelma