Siirry sisältöön

Veneily on valtavan suosittu vapaa-ajan viettotapa, mutta millaisia palveluita veneilijät suosivat?

Me suomalaiset olemme innokkaita veneilijöitä, ja rannikkomme, saaristomme ja sisävetemme tarjoavat veneilyyn upeat mahdollisuudet. Erilaiset veneilijät tarvitsevat kuitenkin erilaisia satamapalveluita. Pidä Saaristo Siistinä ry:n Satamawebinaarissa 13.3.2024 kuullaan tuoretta tutkimustietoa veneilystä ja vierasvenesatamien suosituimmista palveluista tiiviissä paketissa.

Suomen rannikolta, saaristosta ja sisävesiltä löytyy upeita veneilykohteita.

Mihin vierasvenesatamien matkailijat käyttävät rahaa ja kuinka paljon? Entä mitkä ovat venesatamien suosituimpia palveluita?

Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan kuulla vastaukset Pidä Saaristo Siistinä ry:n maksuttomassa Satamawebinaarissa 13.3.2024, jossa julkistetaan loppuvuodesta 2023 valmistuneen vierasvenesatamien matkailu- ja rahankäyttötutkimuksen tulokset. Tutkimuksen on toteuttanut Haaga-Helia ammattikorkeakoulu maa- ja metsätalousministeriön alaisen saaristoasiain neuvottelukunnan toimeksiannosta.

– Satamawebinaari kokoaa veneilyn ajankohtaisimmat teemat tiiviiseen pakettiin erityisesti venesatamien työntekijöille, kuntien ja viranomaistahojen edustajille ja veneseura-aktiiveille. Sen lisäksi, että seminaari koostuu kiinnostavista ja ajankohtaisista puheenvuoroista, se tarjoaa myös tärkeän kohtaamispaikan, jossa alan toimijat voivat herättää keskustelua ja jakaa ajatuksiaan, tiivistää aluepäällikkö Katriina Murto Pidä Saaristo Siistinä ry:stä.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin

Aiemmista tiedoista poiketen järjestämme seminaarin keskiviikkona 13.3.2024 maksuttomana webinaarina Microsoft Teamsin välityksellä. Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 12. maaliskuuta, niin saat tehoiskun tuoretta satamatietoa työpöytäsi ääreen!