Siirry sisältöön

Jäsenpalvelussamme on ruuhkaa

Jäsenpalvelussamme on nyt ruuhkaa jäsenlaskutuksen vuoksi. Ennen yhteydenottoa pyydämme sinua tutustumaan alla oleviin ohjeisiin.

Olemme aloittaneet jäsenlaskutuksemme vuodelle 2024 kiitollisina kaikista jäsenistämme, jotka mahdollistavat työmme puhtaiden vesistöjen puolesta. Koska laskutus aiheuttaa ruuhkaa jäsenpalvelussa, pyydämme sinua ystävällisesti tutustumaan seuraaviin ohjeisiin ennen yhteydenottoa jäsenpalveluun.

Vuoden 2024 paperisessa jäsenlaskussa on pieni kirjoitusvirhe

Pahoittelemme paperiseen jäsenmaksulaskuun eksynyttä kirjoitusvirhettä, josta voi saada käsityksen, että kevään lehden mukana tulee uusi lasku. Jäsenlasku tulee vain kerran vuodessa ja ne on lähetetty viikolla 5. Keväällä postitamme kaikille jäsenmaksun maksaneille erikseen Roope-lehden ja Roope-jäsentarran. Lämmin kiitos kaikille jäsenillemme, jotka mahdollistatte yhdistyksen työn puhtaampien vesistöjen puolesta!

Päivitä jäsentietojasi

Päivitä jäsentietosi sähköisellä lomakkeella, jos muutos koskee seuraavia asioita:

  1. Jäsenlaskun toimitustavan muutos
  2. Sähköpostiosoite on vaihtunut
  3. Osoitteenmuutos
  4. Nimen muutos

Tietoa jäsenyydestä ja usein kysytyt kysymykset

Tutustu jäsensivuumme, josta löydät tietoa jäsenlaskutuksesta. Katso myös kokoamiimme usein kysyttyihin kysymyksiin. Löytyisikö sieltä vastaus ongelmaasi?

Jäsenpalvelu

Jäsenpalvelumme palvelee arkisin klo 10–14 puhelimitse numerossa 02 274 5500. Puhelinpalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa. Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@pssry.fi. Huomaathan, että nyt myös sähköpostien käsittelyssä on ruuhkaa. Palaamme kuitenkin asiaasi mahdollisimman pian. Kiitos kärsivällisyydestäsi!