Siirry sisältöön

Kiitämme Viking Linea lahjoituksesta puhtaamman Itämeren puolesta

Viking Line jatkaa Itämeren alueen ympäristötyön pitkäjänteistä tukemista. Tänäkin vuonna varustamo antaa merkittävän lahjoituksen kolmelle Itämerta ja sen saaristoluontoa suojelevalle organisaatiolle. Meillä Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä on ollut ilo olla mukana yhtenä lahjoituskohteena jo useana vuonna.

Viking Line

Tänä vuonna Viking Line tukee rahallisesti ympäristöjärjestö Pidä Saaristo Siistinä ry:n, Helsingin yliopiston Tvärminnen eläintieteellisen aseman sekä John Nurmisen säätiön toimintaa.

– Itämeren suojelu on meille sydämenasia, sillä varustamollamme on saaristolaisjuuret ja aluksemme liikkuvat päivittäin keskellä herkkää saaristoluontoa. Olemme jo vuosia tehneet pitkäjänteistä yhteistyötä toimijoiden kanssa, jotka edistävät Itämeri-tutkimusta ja tekevät konkreettista työtä ainutlaatuisen meriluonnon suojelemiseksi. Yhteinen tahtotilamme on pitää meri ja saaristo elinkelpoisina ja monimuotoisina seuraaville sukupolville, Viking Linen vastuullisuuspäällikkö Dani Lindberg kertoo.

Pidä Saaristo Siistinä ry kiittää lahjoituksesta. Se tullaan kohdentamaan Itämerellä tehtävään konkreettiseen ympäristöhuoltotyöhön.

– On todella hienoa, että Viking Line kotimaisena varustamona on mukana merellisen ympäristön vaalimisessa. Risteilymatkustaminen on suomalaisten sydämissä, ja yhteisen Itämeremme tila on kaikkien asia. Osoittamalla tukensa meille ympäristöjärjestöille Viking Line viestii välittämisestä ja vastuunkantamisesta, Pidä Saaristo Siistinä ry:n varainhankintapäällikkö Anne Ala-Pöllänen kertoo.

Anna joululahja Suomen vesistöille

Etsiikö yrityksesi vielä joululahjoituskohdetta? Vielä ehdit antaa lahjan Suomen vesistöille valitsemalla yrityksellesi sopivan paketin Pidä Saaristo Siistinä ry:n lahjoitusvaihtoehdoista. Joululahjoitusten avulla pidämme rakkaat rantamme ja vetemme roskattomina ja teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että me kaikki voimme nauttia vesistöluonnosta kestävästi nyt ja tulevaisuudessa.