Siirry sisältöön

Huoltokausi Vaasan saaristossa on päättynyt

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-palvelupisteet Vaasan saaristossa on nyt laitettu talviteloille. Lars Björkaskärin saunan käyttäjiä muistutetaan tyhjentämään vesisäiliöt saunomisen päätteeksi.

Lars Björkaskärin sauna Vaasan Mustasaaressa

Kulunut kausi on ollut Pohjanlahden alueella haastava, ja Vaasan saaristonkin huoltotöissä sinniteltiin väliaikaisella vuokrakalustolla. M/S Roope-Botnian uusiminen onkin välttämätöntä, jotta töitä voidaan jatkaa alueella, jonka saaristo on ainutlaatuista maailmassa.

– Toimintavarmat alukset ovat tärkeimpiä työkalujamme. Toiminta-alueillamme olemme ainoa taho, joka kokonaisvaltaisesti huolehtii vesilläliikkujien jätehuollosta. Jatkossakin tarvitsemme työhön soveltuvan aluksen ja yhteistyökumppaneita, joiden kanssa edistää vesistöjen hyvinvointia ja ihmisten virkistäytymismahdollisuuksia vesillä, sanoo PSS ry:n aluepäällikkö Katriina Murto.

PSS ry:n ylläpitämä Lars Björkarskärin jäsensauna kunnostettiin kauden aikana. Muistutamme saunan käyttäjiä siitä, että saunan vesisäiliöt tulee tyhjentää käytön jälkeen. Näin pidämme yhdessä huolta siitä, että sauna pysyy hyvässä kunnossa.

Pohjanlahti tarvitsee apuasi

Auta meitä pitämään huolta alueesta, jonka saaristo on ainutlaatuista maailmassa – kohdenna lahjoituksesi Pohjanlahdelle.