Siirry sisältöön

Mahanpuruja muovista 2023

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Mahanpuruja muovista -viestintäkampanjassa kaupunkien katukaivoja merkitään näyttävillä värikkäillä tarroilla 21.8–3.9.2023, jotta katukaivojen kautta tapahtuva vesistöjen roskaantuminen vähenisi.

Mahanpuruja muovista -kampanja käynnistyy jo viidettä kertaa, ja katukaivoja merkitään värikkäillä kalakuvilla yhteensä 15 kaupungissa. Katujen ohella kampanjan voi bongata somesta, jossa pyörivällä animaatiovideolla kala hotkaisee kitaansa tupakantumpin luullessaan sitä ruoaksi ja sylkäisee sen heti pois.

Mukana kampanjassa ovat Helsingin seudun ympäristöpalveluiden eli HSY:n kautta Espoo, Helsinki, Vantaa ja Kauniainen. Lisäksi kampanjaan osallistuvat Kemi, Joensuu, Lahti, Oulu, Parainen, Pori, Rauma, Riihimäki, Salo, Tampere ja Turku.

Ajankohta:
21.8.-3.9.2023
Tapahtumapaikka:
15 kaupunkia ympäri Suomen
Mahanpuruja muovista – roskaantumisen vastainen kampanja