Siirry sisältöön

Taskutuhkis kerää tumpit talteen

Kun tumppaat, tumppaathan oikein? Tumpit kuuluvat roskikseen, eivät esimerkiksi kaduille, josta ne voivat kulkeutua katukaivojen kautta lähimpään vesistöön. Ne eivät myöskään kuulu luontoon, vesistöihin tai rannoille, eivät puistoihin eivätkä metsään. Tumpit kuuluvat vain roskikseen.

Taskutuhkis auttaa keräämään tumpit talteen, kun lähellä ei ole sopivaa roskista. Voit säilyttää taskutuhkista kassissa tai taskussa ja tyhjentää sen välillä roskikseen. Taskutuhkis ei ole kertakäyttöinen, vaan voit käyttää sitä uudelleen.

Miten saan itselleni taskutuhkiksen?

  1. Osallistu tapahtumiimme
    Tavoitteenamme on, ettei yksikään tumppi päätyisi vesistöihin. Siksi jaamme taskutuhkiksia ilmaiseksi tapahtumissamme. Jos vierailemme paikkakuntasi tapahtumassa, kannattaa tulla paikalle!
  2. Pyydä lähikauppaasi tilaamaan taskutuhkiksia myyntiin
    Yritykset voivat tilata taskutuhkiksia jälleenmyytäväksi. Voit pyytää esimerkiksi omaa lähikauppaasi tilaamaan taskutuhkiksia myyntiin.

Taskutuhkikset kuuluvat joidenkin Roope-satamien tuotevalikoimaan. Jos vierailet satamissa, kannattaa kurkata heidän tuotevalikoimaansa.

Taskutuhkikset jälleenmyyjille

Taskutuhkis on Pidä Saaristo Siistinä ry:n tukituote. Yritykset voivat tilata taskutuhkiksia myyntiin omiin toimipisteisiinsä. Tilaukset sähköpostitse osoitteeseen info@pssry.fi.

Ostohinta: 1 laatikko (sis. 20 kpl taskutuhkiksia) / 24,80 € sis. alv 24 %

Ulosmyyntihinta: 1 taskutuhkis / 1,50 € sis. alv 24 %

Tumppiroska vaikuttaa luontoon

Tupakantumppi on yleisin Suomen rannikolta löytyvä roska. Tiesitkö, että tupakantumpin hajoaminen voi kestää jopa 15 vuotta? Tai, että Suomen rannoilta löytyy noin 300 tumppia jokaista sataa metriä kohden?

Sinä voit vähentää roskan määrää ympäristössä ja vesistöissämme. Vie tumpit aina lähimpään roskikseen.

Lue lisää

Yhteyshenkilösi taskutuhkisasioissa

Varainhankintapäällikkö

Anne Ala-Pöllänen

040 189 6406 anne.ala-pollanen@pssry.fi

Ohjelmapäällikkö

Julia Jännäri

040 455 7251 julia.jannari@pssry.fi

Siisti Biitsi -ohjelma