Siirry sisältöön

Kemin Kevätsiivous – Roskaretki Kiikeliin

Roskaretki Kemin Satamakonttorilta Kiikelin laavulle! Talkoisiin voi osallistua kävellen rantoja pitkin tai vesitse omalla kajakilla. Kokoonnumme lauantaina 25.5. klo 15 Satamakonttorilla, jossa retkeläiset saavat halutessaan roskapussit, roskapihdit ja huomioliivit. Omat hanskat on syytä olla mukana, sekä säänkestävä vaatetus. Retken pituus yhteen suuntaan on reilu 2 km. Perillä talkoilijoita odottavat Kemin Marttojen pannukahvit!

Kemin kaupunki, Pidä Lappi Siistinä ry ja Pidä Saaristo Siistinä ry järjestävät lauantaina 25.5. klo 15–18 roskaretken Satamakonttorilta Kiikelin laavulle. Siisti Biitsi -talkoisiin voi osallistua kävellen rantoja pitkin tai vesitse omalla kajakilla tai vaikkapa sukeltamalla! Perillä talkoilijoita odottavat Kemin Marttojen pannukahvit ja pientä nuotiopurtavaa hyvässä seurassa!   

Kokoonnumme lauantaina 25.5. klo 15 Satamakonttorilla, jossa retkeläiset saavat halutessaan roskapussit, roskapihdit ja huomioliivit. Omat hanskat on syytä olla mukana, sekä säänkestävä vaatetus. Roskat kuljetetaan mukana Kiikelin laavun lähistöllä sijaitsevaan keräyspisteeseen. Retken pituus yhteen suuntaan on reilu 2 km, ja sen voi kulkea joko ohjaajien kanssa tai itsenäisesti.

Raportoi keräämäsi roskat joko lataamalla omaan puhelimeen Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi(siirryt toiseen palveluun) -sovellus tai nappaamalla Satamakonttorilla mukaan paperinen raportointilomake. Koko retken keräyspotti raportoidaan myös Miljoona roskapussia -kampanjan laskuriin ja kartutetaan kemiläisten kampanjatuloksia. Roskaretki on osa Kemin kaupungin ja Pidä Lappi Siistinä ry:n järjestämää Kevätsiivous-tapahtumaa 24.–25.5.2024. 

Perillä nuotion ääressä tai jo retken aikana voit tutustua Pidä Saaristo Siistinä ry:n ja Pidä Lappi Siistinä ry:n toimintaan ja liittyä mukaan monipuoliseen vapaaehtoistoimintaan. Tervetuloa! 

Lisätiedot

Raisa Wegelius
Pidä Lappi Siistinä ry:n järjestökoordinaattori
raisa.wegelius@pidalappisiistina.fi(avautuu uuteen ikkunaan) 

Ajankohta:
25.5.2024
Tapahtumapaikka:
Kemi
Lue lisää