Siirry sisältöön

Rekry: kiikarissa kuljettaja M/S Roopelle

Haemme reipasta huoltoaluksen kuljettajaa osaksi M/S Roopen tiimiä pitämään saaristomme siistinä. Työ Pidä Saaristo Siistinä ry:n huoltoaluksella sisältää alustyöskentelyn lisäksi huoltotöitä saarikohteiden palvelupisteissä. Jos sydämesi sykkii puhtaalle Itämerelle, ja olet valmis monipuoliseen työhön merellisissä olosuhteissa, niin haluamme kuulla sinusta lisää. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn upeissa merimaisemissa.

M/S Roopen kapteeni aluksen ohjaamossa

Pidä Saaristo Siistinä ry:n aluksen M/S Roopen kotisatama on Nauvossa, Käldingessä. Huoltoalus on 23,9 metriä pitkä ja 9,2 metriä leveä vuonna 2017 valmistunut, erityisesti ympäristöhuoltoon suunniteltu alus. Toiminta-alueeseen kuuluu noin 40 Roope-palvelupistettä Saaristomerellä.

Ympäristöhuoltotöihin kuuluu jätehuoltotöiden lisäksi satunnaisia rakennelmien korjaustöitä. Työ on ajoittain hyvin fyysistä, ja sitä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Alushenkilöstö asuu työviikon aluksella. Kuljettaja vastaa töiden ja työviikon suunnittelusta yhdessä aluksen päällikön ja kansihenkilön kanssa. Ajoittain kuljettajalla tulee olla edellytykset toimia aluksen päällikön varahenkilönä. Alushenkilöstön toivotaan osallistuvan pienissä määrin myös yhdistyksen viestintään, jossa tuodaan esille tärkeää työtämme aluksilla.

Kuljettajan vaatimukset:

Toiminta-alueen tuntemus, nosturin käyttökokemus, ruotsin kielen taito, kokemus liikkumisesta väyläalueen ulkopuolella sekä luonnonrantoihin rantautumisesta lasketaan eduksi. Arvostamme harkitsevaa ja työturvallisuutta korostavaa ajattelua ja työtapoja sekä ymmärrystä ympäristöasioista ja vesistöretkeilystä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkka määräytyy Rasila ry:n työehtosopimuksen sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Jos sinulla heräsi palo olla osa Pidä Saaristo Siistinä ry:n tiimiä ja tehdä merkityksellistä työtä Saaristomeren hyväksi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen katriina.murto@pssry.fi otsikolla ”Hakemus M/S Roope”. Liitä hakemukseen kopio meripalveluotteesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pidä Saaristo Siistinä ry:n Saaristomeren aluepäällikkö Katriina Murto sähköpostitse katriina.murto@pssry.fi tai puhelimitse 050 598 5181.