Siirry sisältöön

Rantojen siivoaminen on rock – ilmoittaudu talkoolaiseksi Ruisrockiin!

Ilmoittaudu Pidä Saaristo Siistinä ry:n talkoolaiseksi Ruisrockiin pitämään Kansanpuiston rantaa puhtaana festivaalin ajan! Saat kolmen päivän festarilipun, mutta töitä tarvitsee tehdä vain kahtena päivänä. Reilu meininki ja rajaton riemu!

Pidä Saaristo Siistinä ry hakee tiimiinsä vapaaehtoisia talkoolaisia pitämään Kansanpuiston kaunista rantaa puhtaana Ruisrockin aikana 5.–7.7.2024. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla: pääset osallistumaan Suomen vanhimpaan musiikkifestivaaliin ja Pidä Saaristo Siistinä ry:n varainhankintaan, kun kerätyt pullo- ja tölkkituotot lahjoitetaan saariston puhtaana pitämiseen.

Talkoolaisilta odotetaan 20 vuoden ikää, sitoutumista siivousvuoroihin kahtena festivaalipäivänä sekä osallistumista etänä järjestettävään talkookoulutukseen 26.6. klo 18–19.