Siirry sisältöön

Terveisiä Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuosikokouksesta!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuosikokous järjestettiin hybridinä 4.4. Vaasassa. Vuosikokous päätti säilyttää jäsenmaksun ennallaan ja keskusteli kuluvan vuoden toiminnasta. Hallituksen kokoonpanossa ei tapahtunut muutoksia.

Vaasan Sokos Hotel Royalin kokoustila täyttyi 4.4. Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenistä, kun yhdistys vieraili Pohjanlahden toiminta-alueella kaikille avoimen yleisötilaisuuden sekä jäsenille tarkoitetun vuosikokouksen merkeissä. Myös etänä oli mahdollisuus osallistua.

Vuosikokouksessa päätettiin säilyttää vuoden 2025 jäsenmaksu ennallaan, eli jäsenyys maksaa ensi vuonnakin 50 euroa ja 15–25-vuotiaille 25 euroa. Vuosikokous myönsi hallitukselle ja muille tilivelvollisille vastuuvapauden.

Yhdistyksen hallituksen kokoonpanossa ei tapahtunut muutoksia. Erovuorossa olleet hallituksen jäsenet Jan Jansson, Veli-Pekka Manninen, Niklas Rosvall, Katja Rytkönen ja Topiantti Äikäs valittiin uudelleen kaksivuotiselle hallituskaudelle. Hallituksen puheenjohtaja on Bengt Westerholm ja varapuheenjohtajat ovat Veli-Pekka Manninen ja Katja Rytkönen. Lisäksi hallitukseen kuuluvat Lars Ingvall ja Jan-Erik Karlsson.

Vuosikokous vahvisti vuoden 2023 tilinpäätöksen ja esitteli vuosikertomuksen. Vuosikokouksessa heräsi hyvää keskustelua kuluvan vuoden toiminnasta, jossa tavoitteena on panostaa erityisesti yhdistyksen tekemään vaikuttamis- ja asiantuntijuustyöhön, Pohjanlahti pinnalle -alushankintakampanjaan, ympäristökasvatukseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Vuoden 2024 toimintasuunnitelmaan voi tutustua tarkemmin tästä.