Siirry sisältöön

Tervetuloa Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuosikokoukseen ja yleisötilaisuuteen 4.4. Vaasassa

Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan vuosikokoukseen torstaina 4.4. 2023 klo 19. Vaasan Sokos Hotel Royalissa. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat. Ennen vuosikokousta klo 18 kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan työhömme ja kuulemaan kahvikupposen äärellä muun muassa vastuullisesta veneilystä.

Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista ja osallistumaan yhdistyksen toiminnan kehittämiseen!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuosikokous järjestetään torstaina 4.4.2024 klo 19 Vaasassa Sokos Hotel Royalissa osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 18. Kokoukseen voi osallistua myös etänä.

Pohjanlahti ja Merenkurkku ovat erityisen haavoittuvia merialueita ja haluamme kehittää keinoja puhtaampaan tulevaisuuteen yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Ennen vuosikokousta klo 18 kerromme kaikille avoimessa tilaisuudessa Pidä Saaristo Siistinä ry:n keinoista ehkäistä vesistöjen rehevöitymistä, roskaantumista ja kemikalisoitumista. Olet tervetullut nauttimaan kupin kahvia ja kuulemaan parhaat vinkit siitä, miten itsekin voit vaikuttaa Pohjanlahden hyvinvointiin! Tarjolla on myös konkreettisia keinoja puhdistaa veneen pohja ympäristöystävällisesti. Myymme tilaisuudessa yhdistyksemme Roope-tukituotteita.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.4.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.4.2024 sähköpostitse osoitteeseen info@pssry.fi
Kerro sähköpostissasi, osallistutko vuosikokoukseen, yleisötilaisuuteen vai molempiin. Toimitamme vuosikokouksen esityslistan ja etäkokousohjeet ilmoittautuneille sähköpostitse.

Lisätiedot: info@pssry.fi tai 02 274 5500.