Siirry sisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuosikokous ja yleisötilaisuus Vaasassa

Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan vuosikokoukseen torstaina 4.4. 2023 klo 19. Vaasan Sokos Hotel Royalissa. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat. Ennen vuosikokousta klo 18 kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan työhömme ja kuulemaan kahvikupposen äärellä muun muassa vastuullisesta veneilystä.

Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista ja osallistumaan yhdistyksen toiminnan kehittämiseen! Vuosikokous järjestetään klo 19 Vaasassa Sokos Hotel Royalissa osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 18. Kokoukseen voi osallistua myös etänä.

Ennen vuosikokousta klo 18 kerromme kaikille avoimessa tilaisuudessa Pidä Saaristo Siistinä ry:n keinoista ehkäistä vesistöjen rehevöitymistä, roskaantumista ja kemikalisoitumista. Olet tervetullut nauttimaan kupin kahvia, kuulemaan parhaat vinkit siitä, miten itsekin voit vaikuttaa Pohjanlahden hyvinvointiin. Tarjolla on myös konkreettisia keinoja puhdistaa veneen pohja ympäristöystävällisesti. Pohjanlahti ja Merenkurkku ovat erityisen haavoittuvia merialueita ja haluamme yhdessä asukkaiden kanssa kehittää keinoja puhtaampaan tulevaisuuteen. Tilaisuudessa myydään myös yhdistyksen Roope-tukituotteita.

Ilmoittaudu viimeistään 1.4. sähköpostilla info@pssry.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko vuosikokoukseen vai yleisötilaisuuteen vai molempiin. Vuosikokouksen esityslista ja etäkokousohjeet toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Lisätiedot: info@pssry.fi tai p. 02 274 5500.

Ajankohta:
4.4.2024
Kellonaika:
18:00
Tapahtumapaikka:
Vaasa
Ilmoittaudu sähköpostitse