Siirry sisältöön

Ilmoittaudu nyt Satamaseminaariin

Tervetuloa Pidä Saaristo Siistinä ry:n perinteiseen Satamaseminaarin 13.–15.3.2024! Seminaari järjestetään Helsingissä M/S Viking Cinderellalla, joka on päivän ajan Katajanokan laiturissa. Seminaaripäivän päätteeksi lähdemme kohti Tukholmaa ja Allt för sjön -messuja.

Satamaseminaari 2024

Järjestämme tämänvuotisen Satamaseminaarin keskiviikkona 13.3.2024 Helsingissä Viking Linen M/S Cinderellalla, joka on Katajanokan laiturissa päivän ajan. Seminaaripäivän jälkeen matkamme jatkuu Tukholman Allt för sjön -venemessuille. Takaisin Helsinkiin palaamme perjantaiaamulla 15.3. klo 10.10.

Olemme suunnitelleet Satamaseminaarin erityisesti venesatamissa työskenteleville, kuntien ja viranomaistahojen edustajille, veneseura-aktiiveille ja muille alasta kiinnostuneille.

– Sen lisäksi, että seminaari koostuu kiinnostavista ja ajankotaisista puheenvuoroista, se tarjoaa myös tärkeän kohtaamispaikan, jossa alan toimijat voivat verkostoitua, herättää keskustelua ja jakaa ajatuksiaan, Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-satamaohjelmapäällikkö Katriina Murto tiivistää.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 12.2.

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti:
Tutustu Satamaseminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu

Lämpimästi tervetuloa!