Siirry sisältöön

Henkilöstöuutisia

Pidä Saaristo Siistinä ry on saanut joukkoonsa uusia ammattilaisia koordinoimaan Pohjanlahden toiminta-aluetta sekä Järvi-Suomen Siisti Biitsi -kummikoulutoimintaa. Tervetuloa Jukka Lundell ja Jenna Tiimo meidän roopelaisten joukkoon – nostetaan yhdessä pinnalle puhtaat vesistöt ja rannat!

Jukka Lundell

Jukka Lundell

Jukka aloitti Pohjanlahden toiminta-alueemme koordinaattorina kesällä. Kokkolassa asuva Jukka tuntee seudun erityispiirteet hyvin, ja hänellä on pitkä kokemus myynnin eri tehtävistä. Viimeiset 20 vuotta hän on tehnyt kauppaa erityisesti yritysten ja kuntien kanssa. Hän pääseekin nyt hyödyntämään työssään PSS ry:llä monipuolisia verkostojaan. Jukan työtehtäviin kuuluvat muun muassa yhteydenpito kuntiin sekä alueen yrityksiin ja venekerhoihin unohtamatta tiivistä yhteistyötä alusmiehistön kanssa. Pohjanlahden uuden aluksen hankintaan liittyvät toimet ovat päällimmäisenä Jukan työpöydällä.

– Kokkolalaisena meri on minulle hyvin tärkeä. Yhteydenpito ihmisten kanssa, jotka voivat vaikuttaa meren ja rantojen puhtauteen, on minulle mielekästä ja merkityksellistä.

Jenna Tiimo

Jenna Tiimo

Etelä-Karjalasta lähtöisin olevalle Jennalle Saimaa on tärkeä niin kotina kuin ympäristönä. Jenna on ehtinyt kouluttautua muotoilun, leipurikondiittorin, virtuaalimatkailun sekä luonto-ohjauksen saralla. Hänellä on monipuolinen työkokemus retkeilyn ja ulkoilun parissa aina asiakaspalvelusta ympäristökasvatukseen. Järvi-Suomen Siisti Biitsi -kummikoulukoordinaattorina Jenna aloitti lokakuussa. Tehtävältä hän odottaa uusia haasteita ja kohtaamisia sekä ympäristötekoja ja tekemisen iloa niin lasten kuin aikuisten parissa.

– PSS ry:llä työskentely on merkittävä mahdollisuus olla osana hyvää porukkaa, työskennellä itselle tärkeiden asioiden, kuten luonnon ja ympäristökasvatuksen, parissa ja olla mukana tekemässä hyvää Suomen vesistöille.

Jos haluat tutustua ja kuulla työntekijöistämme lisää, kannattaa seurata kanavissamme ilmestyvää Tutustu roopelaiseen -juttusarjaa. #tutusturoopelaiseen