Siirry sisältöön

Syksyn Roope-lehti ilmestyy sähköisenä – näin tarkistat, oletko postituslistalla

Kuten kevään lehdessä ilmoitimme, syksyllä ilmestyvä Roope-lehti toimitetaan jäsenillemme sähköisenä. Lehti kilahtaa jäsenkirjeen mukana sähköpostiin viikolla 45 kaikille niille jäsenillemme, joiden sähköpostiosoitteet meillä on. Nyt on hyvä hetki tarkistaa, ovatko jäsentietosi ajan tasalla.

Jos olet liittynyt jäseneksi ennen vuotta 2023, on hyvä tarkistaa, että olet varmasti antanut sähköpostiosoitteesi meille ja jäsentietosi ovat kunnossa. Jäsentietosi ovat kunnossa, jos olet jo saanut meiltä sähköpostia aiheella ”Jäsenkirje”. Viimeisin jäsenkirje on lähetetty 1.7.2023. Jos et vielä ole saanut sähköistä jäsenkirjettämme, ei meillä ole sähköpostiosoitettasi. Voit lisätä sähköpostin helposti nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Syksyn lehti kokoaa yhteen kesän kuulumiset Pidä Saaristo Siistiä ry:n työstä ympäri Suomen sekä ajankohtaisimmat uutiset ja vinkit kaikille puhtaiden vesistöjen ystäville. Kun lehti on ilmestynyt, voit lukea sen artikkelit nettisivuiltamme Pinnalla nyt -osiosta tai koko lehden PDF-tiedostona. Pinnalla nyt -osioista löydät lehden artikkelit näppärästi käyttämällä suodatinta ”Roope-lehti”.

Keväällä postitamme tuttuun tapaan jäsenillemme sekä painetun Roope-lehden että Roope-jäsentarran.

PS. Sähköisestä jäsenkirjeestä löydät myös jäsennumerosi ja saat tiedon vaihtuvista jäseneduistamme, joten kannattaa pitää jäsentiedot ajan tasalla!