Siirry sisältöön

Rekry: osa-aikainen kummikoulukoordinaattori Järvi-Suomeen

Oletko sinä etsimämme oma-aloitteinen ja sanavalmis henkilö, joka ymmärtää koulumaailmaa ja toimii taitavasti lasten kanssa? Tule meille Järvi-Suomeen osa-aikaiseksi Siisti Biitsi -kummikoulukoordinaattoriksi! Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä olet mukana edistämässä konkreettisin teoin meri- ja järviluonnon hyvinvointia, viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Tehtävän kuvaus

Kummikoulukoordinaattorina tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat Siisti Biitsi -kummikouluohjelman(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) markkinointi, peruskoulujen sitouttaminen ohjelmaan ja yhteydenpito kouluihin. Lisäksi pidät ohjelman opetusmateriaalit ajan tasalla ja kehität ohjelmaa vastaamaan koulujen tarpeita.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää toukokuun 2024 loppuun.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja sanavalmis henkilö, joka ymmärtää koulumaailmaa, toimii taitavasti lasten kanssa ja vie projektit sujuvasti maaliin. Työsi sisältää esiintymistä, joten toivottavasti et pelkää astua yleisön eteen. Arvostamme pedagogista kokemusta, ja katsomme eduksi innostuksen ympäristöasioita ja vesistöjen hyvinvointia kohtaan.

Työskentelyalueen laajuuden vuoksi työ vaatii ajokortin ja mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n pääkonttori sijaitsee Turussa ja Järvi-Suomen aluekonttori Savonlinnassa, mutta työntekijämme työskentelevät joustavasti myös etänä. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus käydä Savonlinnan toimistolla viikoittain.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle ketterän, monipuolisen ja avoimen työkulttuurin, jossa pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön ajankohtaisten ympäristöteemojen parissa. Henkilökunnan hyvinvointi ja kouluttautumismahdollisuudet ovat motivoituneen työyhteisömme peruspilareita. Tarjoamme sinulle muun muassa kattavan työterveyshuollon sekä virike- ja liikuntaedun.

Hakuaika ja -ohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 15.9. mennessä osoitteeseen julia.jannari@pssry.fi otsikolla ”Kummikoulukoordinaattori”. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Siisti Biitsi -ohjelman päällikkö Julia Jännäri puhelimitse 040 455 7251 tai sähköpostilla julia.jannari@pssry.fi.