Siirry sisältöön

Tule tutustumaan M/S Roope-Saimaaseen ja ympäristötyöhömme Saimaalla

Ajankohta:
29.8.2023
Kellonaika:
12:00-14:00
Tapahtumapaikka:
Savonlinna, matkustajasatama

Saimaa on yhdistyksen toiminta-alueista maantieteellisesti laajin. PSS ry huoltaa alueella noin 60 virkistysalueyhdistyksen ja -säätiön sekä kaupunkien ja kuntien omistamaa retkisatamaa. PSS ry vastaa retkisatamien rakenteiden korjauksista ja uudisrakentamisesta, jätehuollosta, kuivakäymälöistä, saunojen huollosta, yleisvalvonnasta ja osassa satamia myös polttopuuhuollosta. PSS ry vaikuttaa alueella myös erilaisin ympäristökampanjoin muun muassa tarjoamalla kouluille Siisti Biitsi-kummikouluohjelmaa ja kaupungeille suunnattua Mahanpuruja muovista-kampanjaa. Lisäksi kannustamme kuntalaisia Siisti Biitsi-rantaroskasiivouksiin. 

Kutsumme työstämme kiinnostuneet kuntalaiset ja median edustajat ystävällisesti tutustumaan toimintaamme M/S Roope-Saimaalle tiistaina 29.8.2023 kello 12–14 Savonlinnan matkustajasatamaan. Tilaisuus on avoin yleisölle.Tilaisuus on ulkona, joten varauduthan sään mukaisesti. 

Paikalla ovat allekirjoittaneiden lisäksi M/S Roope-Saimaan miehistö, Savonlinnan alueen huoltohenkilöt, aluekoordinaattori Veli-Matti Hartikainen ja viestinnän asiantuntija Terhi Takkinen. 

Terveisin, 

Eeva Taimisto  
aluepäällikkö, PSS ry:n Järvi-Suomen toiminta-alue  
eeva.taimisto@pssry.fi(avautuu uuteen ikkunaan)  
p. 0400 555 098  

Anne Ala-Pöllänen  
varainhankintapäällikkö, PSS ry  
anne.ala-pollanen@pssry.fi(avautuu uuteen ikkunaan)  
p. 040 189 6406