Siirry sisältöön

Vastuullisesti vesillä -paneelikeskustelu SuomiAreenassa Porissa

Suomen Purjehdus ja Veneily, Pidä Saaristo Siistinä, Finnboat, Suomen Meripelastusseura ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto haastavat itsensä sekä kaikki vesilläliikkujat ja päättäjät viiteen merkittävään tekoon ainutlaatuisten vesistöjemme ja veneilyturvallisuuden puolesta. Paneelissa keskustelemassa yhteistyöorganisaatioiden edustajat sekä kilpapurjehtija Tapio Lehtinen ja kansanedustaja Pauli Aalto-Setälä. Paneelikeskustelu striimataan MTV Katsomoon suorana, ja se on katsottavissa myöhemmin myös tallenteena.

Tervetuloa kuulemaan pienistä teoista, joilla on suuri vaikutus!

Lämpimästi tervetuloa SuomiAreenaan ja osaksi #vastuullisestivesilla-toimintaa!

Bongaa Roska-Roope

PSS ry:n aurinkosähköllä lipuva roskienkeruuvene Roska-Roope pitää Porin läpi virtaavaa Kokemäenjokea siistinä SuomiAreenan ajan. Roskien keräämisen lisäksi veneellä halutaan myös tuoda vesistöjen roskaantumisongelma näkyväksi ja herättää keskustelua. Bongaa tämä 5,5 metriä pitkä katamaraanityyppinen vene ja voit napata miehistöltä myös taskutuhkiksia.

Ajankohta:
28.6.2023
Kellonaika:
13:00-13:45
Tapahtumapaikka:
Vaakunan lava, Gallen-Kallelankatu 7, Pori
Hinta:
vapaa pääsy