Siirry sisältöön

Rekry: haemme kaksikielistä koordinaattoria Siisti Biitsi -kummikouluohjelmaan!

Oletko sinä etsimämme oma-aloitteinen ja sanavalmis henkilö, jolla on ymmärrystä koulumaailmasta ja taitoa toimia lasten kanssa? Tule meille Siisti Biitsi -kummikoulukoordinaattoriksi!

Kummikoulukoordinaattorina tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat Siisti Biitsi -kummikouluohjelman(siirryt toiseen palveluun) markkinointi, ohjelman jalkautus peruskouluihin sekä yhteydenpito kouluihin. Vastaat myös ohjelman opetusmateriaalien pitämisestä ajan tasalla. Lisäksi tehtävänäsi on kehittää kummikouluohjelmaa vastaamaan koulujen tarpeita.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja sanavalmis henkilö, jolla on ymmärrystä koulumaailmasta, kykyä toimia lasten kanssa ja joka vie aloittamansa projektin sujuvasti maaliin. Arvostamme myös pedagogisia opintoja. Työsi sisältää esiintymistä, joten toivottavasti et kaihda sitä. Lisäksi osaat puhua ja kirjoittaa sujuvasti suomea ja ruotsia. Eduksi laskemme myös, jos olet perillä ympäristöasioista, etenkin vesistöjen hyvinvoinnista, ja olet itsekin innokas oppimaan niistä myös uutta.

PSS ry:n pääkonttori on Turussa, mutta työntekijämme työskentelevät joustavasti myös etänä. Tarjoamme sinulle ketterän, monipuolisen ja avoimen työkulttuurin, jossa pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön ajankohtaisten ympäristöteemojen parissa. Henkilökunnan hyvinvointi ja kouluttautumismahdollisuudet ovat motivoituneen työyhteisömme peruspilareita. Tarjoamme sinulle muun muassa kattavan työterveyshuollon sekä virike- ja liikuntaedun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 27.3. mennessä osoitteeseen julia.jannari@pssry.fi otsikolla ”kummikoulukoordinaattori”. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Siisti Biitsi -ohjelman päällikkö Julia Jännäri p. 040 455 7251 tai sähköpostilla julia.jannari@pssry.fi.