Siirry sisältöön

Rekry: Haemme projektityöntekijää työskentelemään kanssamme puhtaampien vesistöjen puolesta

Oletko sinä etsimämme idearikas ja oma-aloitteinen projektityöntekijä?

Nainen loikkaa rantakiven päälle Örössä Saaristomerellä

Projektityöntekijänä työskentelet Pidä Saaristo Siistinä ry:n ympäristöprojektien parissa osana projektitiimiä. Työskentelet pääasiassa roskaantumiseen, rehevöitymiseen ja ympäristökasvatukseen liittyvissä hankkeissa, mutta myös muiden ympäristöaiheiden hallitsemisesta on hyötyä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa suunnitella ja toteuttaa projektien työtehtäviä ja raportoida niistä eteenpäin. 

Toivommekin sinulta kokemusta projektityöskentelystä, kuten projektinhallinnasta sekä rahoitushauista tai esimerkiksi oman projektin suunnittelusta, budjetoinnista ja raportoinnista. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä osana ryhmää.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ympäristöasioista ja vesistöretkeilystä. PSS ry:n projekteja toteutetaan paikallisella, valtakunnallisella ja kansainvälisellä (EU Interreg -projektit) tasolla, joten toivomme sinulla olevan vahvat suomen, englannin ja ruotsin kielen taidot. Olet myös valmis käyttämään kieliä erilaisissa esiintymistilanteissa, kuten haastatteluissa, sekä erilaisten tekstien ja raporttien tuottamisessa. Projektimaailma myös elää koko ajan, ja uudet ideat ovat aina tervetulleita. Toivottavasti pidät ideoinnista etkä pelkää tarttua joustavasti uusiin työtehtäviin, sillä projektityön lisäksi osallistut satunnaisesti yhdistyksen edustajana esimerkiksi erilaisiin seminaareihin ja veneilytapahtumiin.

PSS ry:n pääkonttori on Turussa, mutta työntekijämme työskentelevät joustavasti myös etänä. Työ vaatii jonkin verran matkustamista Suomessa ja ulkomailla, joten toivomme asuinpaikkasi olevan eteläisessä Suomessa helppojen kulkuyhteyksien päässä.

Tarjoamme sinulle ketterän, monipuolisen ja avoimen työkulttuurin, jossa pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön ajankohtaisten ympäristöteemojen parissa. Henkilökunnan hyvinvointi ja kouluttautumismahdollisuudet ovat motivoituneen työyhteisömme peruspilareita. Tarjoamme sinulle muun muassa kattavan työterveyshuollon sekä virike- ja liikuntaedun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 22.3. mennessä osoitteeseen aija.kaski@pssry.fi otsikolla ”projektityöntekijä”. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jutta Vuolamo040 458 9156, jutta.vuolamo@pssry.fi