Siirry sisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry on Vene 23 Båt -messujen hyväntekeväisyyskumppani – uusille jäsenillemme messulippu liittymislahjaksi!

Vene 23 Båt -messut toivottavat kevään tervetulleeksi ja kääntävät vesilläliikkujien katseet kohti tulevaa kautta. Pidä Saaristo Siistinä ry on mukana messuilla tuttuun tapaan omalla osastolla. Tänä vuonna olemme myös venemessujen hyväntekeväisyyskumppani.

Me Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä mahdollistamme Suomessa vastuullisen vesilläliikkumisen. Tule osastollemme 7h100 ja kuule, miten voimme pitää saariston siistinä yhdessä! Osastollamme pääset näkemään hätkähdyttäviä kuvia rantaroskista Siisti Biitsi -rantojensiivoustalkoo-ohjelman 10-vuotisjuhlavuoden näyttelyssä, ostamaan rakastettuja Roope-tuotteita sekä äänestämään vuoden 2023 jäsentarran väritystä.

Messujen hyväntekeväisyyskumppanina olemme myös mukana monenlaisissa ohjelmissa. Messuvierailijoiden kannattaa jo nyt painaa mieleen seuraavat päivämäärät, jolloin PSS ry:n asiantuntijat lipuvat Purjehdussatamaan vierailemaan:

Sunnuntai 12.2. klo 16
Moni ranta päältä kaunis – erikoisimmat roskat 10-vuotisen Siisti Biitsi -ohjelman ajalta

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -rantojensiivoustalkoo-ohjelma täyttää 10 vuotta. Sitä juhlitaan vuonna 2023 ympäri Suomen keräämällä kasaan Suomen suurin talkoojengi – niin meren kuin järvienkin rannoille. Siisti Biitsi -ohjelmapäällikkö Julia Jännäri kertoo tulevan juhlavuoden ohjelmasta ja paljastaa erikoisimmat rannoilta löytyneet roskat Siisti Biitsin 10-vuotisen historian ajalta.

Perjantai 17.2. klo 17 
Myrkytön veneily – miten pitää veneenpohja puhtaana ilman myrkkymaaleja? 

Myrkkymaalit pitävät pohjakasvuston poissa, mutta vahingoittavat Itämeren herkkää eliöstöä, ovat terveydelle haitallisia ja pilaavat maaperää. Tule kuulemaan suosituimmista vaihtoehdoista myrkyttömään veneilyyn. Pidä Saaristo Siistinä ry:n asiantuntijat Atte Lindqvist ja Jutta Vuolamo haastattelevat aiheesta muun muassa Seaboost Oy:n perustajaa Christian Feodoroffia.

Liity jäseneksi, saat sähköisen Vene 23 Båt -messulipun!

Olitpa veneilijä, meloja, kalastaja tai muuten saaristossa tai järvillä liikkuja, olemme yhdistys sinua varten. Kun liityt jäseneksi ennen helmikuun Vene 23 Båt -messuja eli ennen 10.2.2022, saat sähköpostiisi liittymislahjana sähköisen messulipun (arvo 17 €).