Siirry sisältöön

Edullisempi jäsenyys nuorille vesistöjen ystäville – tule mukaan!

Haluamme kutsua nuoret mukaan kasvavaan iloiseen joukkoomme! Siksi otamme käyttöön uuden 15–25-vuotiaille tarkoitetun nuorisojäsenyyden 1.1.2023 alkaen.

Kuva: Miika Karppinen

Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuosikokous pidettiin huhtikuussa, jolloin vuoden 2023 jäsenmaksuksi päätettiin 50 euroa. Yhdistyksen ylimääräisessä jäsenkokouksessa 15.11. päätettiin ottaa käyttöön nuorisojäsenyys(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Vuonna 2023 nuorisojäsenyys maksaa 25 euroa. Hinnaltaan edullisempi jäsenyys on matalan kynnyksen keino tukea toimintaamme.

Jos olet kiinnostunut vesillä liikkumisesta, arvostat puhtaita vesistöjä ja ympäristökysymykset ovat sinulle tärkeitä, on PSS ry sinulle oikea järjestö. Jäseniämme voivat olla kaikki, jotka haluavat olla mukana tukemassa toimintaamme ja tekemässä hyvää vesistöjemme puolesta. Jäsenenä mahdollistat monipuolisen työmme saaristo- ja järviluonnon hyväksi nyt ja tulevaisuudessa.

Jäsenenä saat:

  • Roope-tarran tunnuksena jäsenyydestä ja siitä, että arvostat puhdasta vesiympäristöä
  • Roope-lehden kaksi kertaa vuodessa
  • sähköisen jäsenkirjeen ja vaihtuvat jäsenedut
  • alennuksia muun muassa PSS ry:n jäsenmökistä ja -saunasta Trunsössä
  • kaikki Roope-palvelut käyttöösi
  • käyttää vuosikokouksessa äänioikeuttasi

Pysy kuulolla, niin saat tietoa tulevista eduista!