Siirry sisältöön

PSS ry:n ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen keskustelutilaisuus: Merenkulun ympäristönsuojelulain muutosten vaikutukset huvivenesatamiin

Mikä muuttuu merenkulun ympäristönsuojelulain muutosten myötä huvivenesatamien jätehuollossa? Tervetuloa Pidä Saaristo Siistinä ry:n ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen järjestämään keskustelutilaisuuteen, jossa aiheena ovat merenkulun ympäristönsuojelulain muutosten vaikutukset huvivenesatamiin.Muutosten tarkoituksena on parantaa jätteiden vastaanottoa satamissa ja selkeyttää jätehuollon vaatimuksia. Tilaisuus pidetään etänä Teams-kokouksena 24.11. klo 9–11. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan ennakkoon täällä(siirryt toiseen palveluun) 22.11. mennessä.

Tilaisuuden alustaa Pidä Saaristo Siistinä ry:n projektipäällikkö Atte Lindqvist ja merenkulun ympäristönsuojelulain muutoksista ja jätehuoltosuunnitelman laatimisesta tulee kertomaan Turun kaupungin ympäristötarkastaja Katariina Riipinen

Tule mukaan tilaisuuteen kuuntelemaan ja kyselemään, mikä on muuttunut ja mitä sataman täytyy tehdä!