Siirry sisältöön

Etsimme myynnistä, markkinoinnista ja tapahtumista innostunutta harjoittelijaa Pidä Saaristo Siistinä ry:n viestinnän tiimiin elokuusta 2022 eteenpäin. Harjoittelijana pääset keräämään monipuolista kokemusta ympäristöjärjestön työstä puhtaampien vesistöjen puolesta. Työtehtäviisi kuuluisivat avustavat tehtävät viestinnässä, tapahtumatuotannossa, digitaalisessa markkinoinnissa ja varainhankinnassa.

Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä olet mukana edistämässä konkreettisin teoin meri- ja järviluonnon hyvinvointia, viihtyisyyttä ja turvallisuutta.  

Tehtävänkuvaus

Harjoittelijana pääset osaksi PSS ry:n viiden hengen viestintä- ja varainhankintatiimiä Turun toimistolla tai etänä. Tapahtumissa kaikkia käsipareja tarvitaan, joten niissä kaivataan sinunkin läsnäoloasi. Elokuun tapahtuma sijoittuu Helsinkiin ja syyskuun tapahtuma Turkuun.

Autat viestintätiimiä pääasiassa tapahtumien tuotannossa, viestinnässä ja markkinoinnissa. Tehtävä on monipuolinen, ja sitä on mahdollista painottaa osaamisesi mukaan esimerkiksi myös varainhankintaa ja ympäristöviestintää avustaviin tehtäviin.

Harjoittelujakson pituus on vähintään kaksi kuukautta.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme, että opiskelet tehtävään sopivaa opintokokonaisuutta tai olet lyhyen ajan sisällä valmistunut näistä opinnoista. Sinulla on intoa markkinointia, tapahtumia ja ympäristöasioita kohtaan. Toivomme sinulta tekemisen meininkiä, kasvun asennetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti osana tiimiä. Ruotsin kielen taito ja kiinnostus järjestötoimintaa kohtaan katsotaan eduksi.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Meillä pääset työskentelemään osaavan, innostuvan ja ketterän tiimin kanssa, tutustut ympäristöviestintään ja tapahtumamarkkinointiin. Viestintätiimissämme olet vaikuttaja, ja teet työtä jolla on tarkoitus. Pidä Saaristo Siistinä ry on olemassa, jotta jokainen voi nauttia ja virkistyä Suomen vesistöjen äärellä nyt ja tulevaisuudessa.  

Maksamme harjoittelusta palkkaa.

Hakuaika

Kiinnostuitko? Hae tehtävään lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen veera.saila@pssry.fi 31.7.2022 mennessä otsikolla ”Harjoittelija”.  Haastattelut pidetään viikolla 32. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.7. asti PSS ry:n viestintäpäällikkö Veera Säilä veera.saila@pssry.fi / p. 040 455 2798 ja 11.–15.7.  PSS ry:n varainhankintapäällikkö Anna-Leena Mitro anna-leena.mitro@pssry.fi / p. 040 189 6406.