Siirry sisältöön

Olemme muuttaneet jäsenlaskutustamme niin, että lasku kuluvan vuoden jäsenmaksusta lähtee tammikuussa. Jäsenmateriaalit eli vuoden 2022 Roope-tarra-arkki ja Roope-lehti tulevat erikseen postissa huhtikuussa.

Jäsenmaksut muodostavat merkittävän osan PSS ry:n rahoituksesta, ja ovat avainasemassa toiminnan suunnittelussa. Jäsenmaksu oikeuttaa jäsenmateriaaleihin, joten on tärkeää, että maksut tulevat ajallaan. Vuoden 2022 jäsenmaksu on 35 euroa. 

Voit olla jäsenasioissa yhteydessä meihin myös sähköpostitse info@pssry.fi tai puhelimitse (02) 274 550.

Sinun tukesi on meille arvokas, kiitos! Jäsenmaksut mahdollistavat monipuolisen työmme saaristo- ja järviluonnon puhtaana pitämiseksi.

Haluatko laskun jatkossa sähköpostiisi?

Jos haluat laskun sähköpostiisi paperisen laskun sijaan, voit antaa sähköpostiosoitteesi täällä. Muistathan ruksata ”kyllä” kohtaan ”Haluan jäsenlaskun jatkossa sähköpostiini”. Samalla lomakkeella voit myös tehdä osoitteenmuutoksen, jotta jäsenposti löytää perille. 
Tästä lomakkeeseen.