Siirry sisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry on saanut joukkoonsa uusia ammattilaisia vastaamaan jäsen-, talous- ja henkilöstöasioista sekä viestinnästä.

Linda Fagerström on Pidä Saaristo Siistinä ry:n uusi jäsenvastaava. Lindan puoleen voi kääntyä kaikissa jäsenasioissa. Linda on kaksikielinen, joten hänen kanssaan asiointi sujuu suomeksi ja ruotsiksi. Linda on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hänellä on runsaasti työkokemusta muun muassa markkinoinnista.

”Olen todella ylpeä siitä, että saan olla Pidä Saaristo Siistinä ry:llä töissä. Jokainen PSS ry:n jäsen osallistuu omalla panoksellaan vesistöjemme ja saaristomme hyvinvointiin, joten haluan palvella heitä mahdollisimman hyvin. Toiveeni on, että saisimme mahdollisimman monen ihmisen huomaamaan, miten tärkeää tätä työtä on tukea ja edistää. Yhdessä voimme saada paljon aikaiseksi!”, Linda kertoo.

Talous- ja henkilöstövastaavana on aloittanut Rasmus Karlsson Merelle Ahlmanin siirryttyä lähes kymmenen vuoden jälkeen uuden työnantajan palvelukseen. Rasmus on työskennellyt aikaisemmin muun muassa projektipäällikkönä vierasvenesatamia koskevassa projektissa. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri. Rasmuksen kanssa voi myös asioida suomeksi ja ruotsiksi.

”Olen todella innoissani mahdollisuudesta päästä töihin Pidä Saaristo Siistinä ry:lle. Yhdistys tekee töitä, jotta meri, saaristo ja järvet olisivat tulevaisuudessakin houkutteleva paikka kaikille siellä eläville lajeille, myös ihmisille”, Rasmus sanoo.

PSS ry:n uudeksi viestintäpäälliköksi on valittu Veera Säilä. Edellinen viestintäpäällikkö Nora Forsman siirtyi yhdentoista PSS ry -vuoden jälkeen uusiin tehtäviin. Veeralla on usean vuoden työkokemus yhdistyksessä, sillä aiemmin hän työskenteli PSS ry:n tiedottajana ja varainhankintapäällikkönä. Veera on rautainen viestinnän ammattilainen ja koulutukseltaan hän on Bachelor of Arts ja medianomi.

”Viestintäpäällikön tehtävältä odotan ilolla uusia haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia itselleni rakkaan ympäristöviestinnän parissa. Koen myös, että minulla on paljon annettavaa vahvalle ja motivoituneelle viestintätiimillemme, jonka voimin tuomme yhdistyksen tärkeää työtä näkyväksi”, Veera kertoo.

Lindan, Rasmuksen ja Veeran yhteystiedot löydät täältä.