Siirry sisältöön

Kotimaanmatkailu ja retkeily ovat lisääntyneet kaikilla Suomen vesistöalueilla, siksi Pidä Saaristo Siistinä ry:n tekemälle työlle on nyt suurempi kysyntä kuin koskaan. Työmme vaatii kuitenkin jatkuvaa ja luotettavaa rahoitusta, ja varainhankintapäällikkönä pääset tekemään työtä, jolla todella on merkitystä.

Varainhankintapäällikkönä vastaat PSS ry:n yritys- ja yksityisvarainhankinnasta ja sen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu yhteydenpito yritysyhteistyökumppaneihimme ja lahjoittajiimme ja lisäksi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttavia kampanjoita, sidosryhmätilaisuuksia sekä kehittämään vastuullisuusviestintäämme. Tueksesi saat yhdistyksemme innostavan ja luovan viestintätiimin, joka toimii Turusta ja Jyväskylästä käsin.  

PSS ry:n toimistotilat sijaitsevat Turussa ja Savonlinnassa, mutta voit halutessasi työskennellä etänä missäpäin Suomea tahansa. Pienen organisaation etuna tarjoamme ketterän ja avoimen työkulttuurin, jossa pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön ajankohtaisten ympäristöteemojen parissa. Henkilökunnan hyvinvointi ja kouluttautumismahdollisuudet ovat motivoituneen työyhteisömme peruspilareita.  

Toivomme sinulta kokemusta erityisesti digitaalisesta varainhankinnasta, projektinhallinnasta sekä myynnin ja markkinoinnin lainalaisuuksista. Vastuullisuus- ja yritysviestintä ovat sinulle tuttuja aiheita. Olet ulospäinsuuntautunut, tuloshakuinen ja rohkea. Toimistotyön lisäksi liikut ja edustat yhdistystä ihmisten parissa ja erilaisissa tilaisuuksissa.  

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, näyttöä vastaavista tehtävistä, vahvaa viestintäosaamista ja viestintävälineiden hallintaa sekä sujuvaa ruotsin kielen taitoa. Arvostamme ymmärrystä ympäristöasioista ja vesistöretkeilystä.  

Työ alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 23.1. mennessä osoitteeseen aija.kaski@pssry.fi otsikolla ”varainhankintapäällikkö”. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Aija Kaski: aija.kaski@pssry.fi, 040 528 7145.  
Huom! Lisätietokyselyihin vastataan viikolla 1 sähköpostitse ja puhelimitse vain 4.–5.1. klo 12–15. Tästä eteenpäin vastaamme virka-aikaan.