Siirry sisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry:n paperinen ja sähköinen joulutervehdys kertovat vastaanottajalle, että olet mukana tukemassa työtä vesistöjemme puolesta. Ilahduta ystävää ja suojele vesistöjä joulutervehdyksellä!

Tänä vuonna PSS ry:n joulukorttivalikoimasta löytyy kaksi vaikuttavaa talvimaisemaa. Eeva Mäkisen ikuistama Veden peili kutsuu rauhoittumaan huurteisen järvimaiseman äärelle, ja Jaakko Hallan kuva Kevättä kohti kannustaa suuntaamaan katseet valkenevaan horisonttiin.    

Perinteinen joulukortti 

Joulukortit myydään 20 kappaleen pakkauksessa. Pakkaus sisältää 10 Veden peili -korttia ja 10 Kevättä kohti -korttia. Korttien sisällä on joulun ja uudenvuoden toivotukset kolmella kielellä sekä takana maininta tuoton ohjautumisesta PSS ry:n toimintaan. 

Kaksipuolisen kortin koko on A6. Joulukortti on painettu joutsenmerkitylle paperille.

Hinta: 35 euroa (sis. kirjekuoret) 

Tilaa tästä!

Sähköinen joulutervehdys yksityishenkilöille

Lähetätkö joulutervehdyksen mieluummin sähköpostilla? PSS ry:n e-joulukortin saat yksityishenkilönä käyttöösi tekemällä 50 euron lahjoituksen PSS ry:lle. 

Tilaa tästä!