Siirry sisältöön

Turku Sea Jazz on uusi urbaani kaupunkifestivaali, joka kutsuu meren äärelle Ruissalon Telakan historialliseen miljööseen nauttimaan kansainvälisistä ja kotimaisista jazzin tähtiartisteista. Huippujazzia kuullaan myös Roska-Roopen kannelta.

Turku Sea Jazz

on osa Archipelago Sea Jazz -festivaalisarjaa, joka on musiikillisen annin lisäksi myös vahva ympäristöasioiden puolestapuhuja. Archipleago Sea Jazz tekee yhteistyötä Pidä Saaristo Siistinä ry:n ja John Nurmisen Säätiön kanssa.

Keskustelu saaristomme arvosta ja merkityksestä

Turku Sea Jazzilla John Nurmisen Säätiö ja Pidä Saaristo Siistinä ry järjestävät yhteisen keskustelutilaisuuden 31.7. klo 17.00 Westin-salin terassilla.

Keskustelussa valokuvaaja ja kirjailija Raimo Sundelin, PSS ry:n toiminnanjohtaja Aija Kaski sekä 17-vuotias ympäristöaktivisti ja Turku Sea Jazzin kesätyöntekijä Maia Majabacka pohtivat saaristomme arvoa ja merkitystä. Millaisen meren ja saaristoluonnon jätämme tuleville sukupolville? Lisäksi keskustelussa pohditaan muun muassa meren ekologista ja kulttuurista perintöä sekä ihmisen ja meren välistä ikiaikaista suhdetta.

Keskustelu on osa Turku Sea Jazzin ilmaisohjelmaa.

Huippujazzia Roska-Roopella

Turku Sea Jazzilla voi bongata myös PSS ry:n aurinkoenergialla toimivan ja sähkömoottorilla varustetun roskienkeruuvene Roska-Roopen sekä huippusaksofonisti Max Zengerin soolokeikalla sen kannella!

Lisäksi voit osallistua arvontaan ja päästä Ruissalon Telakan festarialueelle lauantaina 31.7. Roska-Roopen kyydissä Max Zengerin keikkaa kuunnellen. Osallistu arvontaan PSS ry:n Facebookissa.

Lue lisää festivaalista