Siirry sisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry on mukana Kun septisäiliö täyttyy… -palvelumuotoiluprojektissa. Siinä kartoitetaan Pidä Saaristo Siistinä ry:n kelluvien imutyhjennysasemien käyttäjäkokemusta ja mahdollisia kehitystarpeita.

PSS ry:n kelluvia imutyhjennysasemia on tällä hetkellä vajaat 30 kappaletta Saaristomerellä, Itäisellä Suomenlahdella, Pohjanlahdella, Saimaalla ja Pirkanmaalla.  

Tavoitteena on kehittää palvelumuotoilun keinoin kelluvien imutyhjennysasemien käytettävyyttä niin veneilijöiden kuin laitteiden ylläpidon näkökulmasta. Haluamme myös tietää, kuinka tunnettuja kelluvat imutyhjennyslaitteet ovat ja ovatko ne veneilijöiden mielestä oikeissa paikoissa. Kyselyssä kartoitamme lisäksi veneilijöiden asenteita kelluvia imutyhjennyslaitteita kohtaan.  

Kysely koostuu noin 10 kysymyksestä ja vastaamiseen menee alle 5 minuuttia. Toivomme, että mahdollisimman moni veneilijä vastaisi siihen! 

Tehostamalla ja kehittämällä huviveneiden jätevesien keruujärjestelmää suojelemme Suomen vesistöjä ja herkkää luontoa!

Vastaa kyselyyn täällä.