Siirry sisältöön

Rantasiivoustempaus ja Meren tuomat -elokuva Hangossa ensi tiistaina 8.6. Tule mukaan!

Maailman merien päivän kunniaksi Hangon matkailutoimisto, Siisti Biitsi ja Tuffi Films Oy järjestävät rantasiivoustempauksen ja erikoisnäytöksen Meren tuomat-elokuvasta tiistaina 8.6. klo 15.30-20.00. Rantasiivoustapahtuma on avoin kaikille. Ohjaaja Anna Antsalo on myös lehdistn haastateltavissa sovitusti.

Tapahtuma alkaa Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi-ohjelman rantasiivoustalkoilla klo 15.30, paikkana Hangon Kasinonranta, Appelgrenintie 13. Päivä huipentuu Meren tuomat-dokumenttielokuvan erikoisnäytökseen Kino Olympiassa, Vuorikatu 11. Näytöksen jälkeen ohjaaja Anna Antsalo vastaa yleisön kysymyksiin. Elokuvanäytös alkaa klo 18.00 ja keskustelu päättyy klo 20.00. 
Elokuvanäytöksen lipunmyynti tapahtuu Kino Olympiasta. Liput näytökseen 11 €, sis. keskustelutilaisuuden. Lippuja myynnissä vain rajoitettu määrä 50 kpl. Lippuja näytökseen voi varata numerosta 040 5703948.

Hangon matkailutoimisto ja Siisti Biitsi ovat tehneet yhteistyötä monta vuotta. Ohjaaja Anna Antsalo iloitsee, että Meren tuomat tulee tähän yhteistyöhön mukaan. ”Olen todella onnellinen, että Meren tuomat on vihdoin nähtävillä Uudellamaalla. Merellinen Hanko on juuri oikea paikka tälle elokuvalle.” Yhteistyöllä nostetaan Suomen muoviroskaongelmaa kansalaisten tietoisuuteen, sekä kannustetaan kaikkia lähtemään rantojensiivoustalkoisiin. Tavoitteena on kasvattaa kerättyjen rantaroskien ja siivottujen rantojen määrää. 

Elokuva

Meren tuomat on Anna Antsalon ohjaama ja käsikirjoittama dokumenttielokuva joka seuraa kolmea rantojen haravoijaa eli beachcomberia, jotka kulkevat rantaviivoja keräten roskia ja muovia. Tavarantäyteinen elämämme muodostaa näkyvän arkeologisen kerroksen planeetallemme. Elokuvan ovat tuottaneet Venla Hellstedt ja Juha Löppönen Tuffi Filmisille.
Meren tuomat -elokuvan ensi-ilta elokuvateattereissa nyt.

Elokuvan traileriin tästä.

Lisätietoa, pressikuva ja juliste täältä.
login: press
salasana: noutaja

Lisätiedot ja vaikuttavuuskampanja:

Sini Hormio, vaikuttavuustuottaja, Tuffi Films Oy
sini@tuffifilms.com
040 749 5886

Haastattelupyynnöt:
Manna Katajisto, Manna PR 
manna.katajisto@mannapr.fi
040 561 0074

Lisätiedot Siisti Biitsistä:

Julia Jännäri, ohjelmapäällikkö, PSS ry
julia.jannari@pssry.fi
040 455 7251