Siirry sisältöön

PSS ry:n vuosikokous pidettiin tänä vuonna etänä 15.4. Vuosikokous päätti säilyttää jäsenmaksun ennallaan. Hallituksen kokoonpanossa ei tapahtunut suuria muutoksia.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n kaikille jäsenille avoimessa vuosikokouksessa päätettiin säilyttää vuoden 2022 jäsenmaksu ennallaan, eli jäsenyys maksaa ensi vuonnakin 35 euroa. Vuosikokous myönsi hallitukselle ja muille tilivelvollisille vastuuvapauden.

PSS ry:n hallituksen kokoonpanossa ei tapahtunut suuria muutoksia. Erovuorossa olleet hallituksen jäsenet Bengt Westerholm, Jan-Erik Karlsson ja Lars Ingvall valittiin uudelleen hallitukseen kaudeksi 2022-2024. Tuomas Aho lopetti hallituksessa. Hallituksen puheenjohtaja on Bengt Westerholm ja varapuheenjohtajat ovat Veli-Pekka Manninen ja Katja Rytkönen. Muita hallituksen jäseniä ovat Topiantti Äikäs ja Niklas Rosvall.

Vuosikokous hyväksyi vuoden 2020 vuosikertomukseen. Vuosikokouksessa keskusteltiin myös tulevan vuoden toiminnasta. Tavoitteena on panostaa erityisesti Järvi-Suomen ja Pohjanlahden toiminta-alueiden kehittämiseen ja varainhankintaan.