Siirry sisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry etsii rakennusalan ammattilaisia Etelä-Savoon PSS ry:n hallinnoimaan Saimaan retkisatamarakenteiden kunnostuksen ja perusparannuksen valmisteluhankkeeseen.

Valmisteluhankkeeseen osallistuu kuntia ja kaupunkeja, jotka haluavat kehittää ja kunnostaa retkisatamiaan. Hankkeessa kartoitetaan mukana olevien kuntien ja kaupunkien retkisatamien nykytilanne, suunnitellaan kohteittaiset toimenpiteet ja laaditaan toteutuksen aikataulut ja kustannusarvio. Valmisteluhankkeen kesto on 1.5.-31.12.2021.

Etsimme kahta oma-aloitteista ja kokenutta osaajaa, jotka sitoutuvat hankkeen onnistumiseen. Teknisenä projektipäällikkönä huolehdit positiivisella asenteella kokonaisuudessaan hankkeen teknisestä puolesta, resursoinnista ja aikatauluista Toivomme sinulta kokemusta vesillä liikkumisesta ja veneilytaitoja. Arvostamme myös kokemusta tarvikelaskennasta sekä asiantuntemusta haastavista rakennusolosuhteista maasto- ja vesirakentamisessa. Katsomme eduksi tehtävään sopivan koulutuksen, mutta se ei ole välttämättömyys.

Sinulla voi olla kokemusta projekti- ja tiimityöskentelystä ja näyttöä siitä, että kykenet kommunikoimaan sujuvasti monen eri tahon kanssa. Työskentelytapasi on ratkaisukeskeinen ja sinulla on hankkeen vaatimat tietotekniset taidot.

Kirvesmiestä etsitään projektiin 4 kuukauden ajaksi antamaan näkemyksensä käytännön toteutukseen ja rakentamiseen.

Rekrytointi on ehdollinen, kunnes lopullinen rahoituspäätös saadaan.

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen veli-matti.hartikainen@pssry.fi viimeistään 23.04.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja hankevalmistelusta antaa ma-pe klo 8-16: Veli-Matti Hartikainen, aluekoordinaattori, Pidä Saaristo Siistinä ry, Puistokatu 5, 57100 Savonlinna, p. 015 514 648, 045 773 47989, veli-matti.hartikainen@pssry.fi

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien veneilijöiden ja vesilläliikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö. Yhdistys on toiminut puhtaamman saaristo- ja järviluonnon puolesta jo vuodesta 1969. PSS ry:n toiminta-alueet ovat Saaristomeri, Saimaa, Päijänne, Pohjanlahti, Pirkanmaa ja Itäinen Suomenlahti.