Siirry sisältöön

PSS ry:n Satamaseminaari pidetään tänä keväänä verkossa webinaarimuotoisina 16. ja 17.3. klo 10–12. Laita päivämäärät ylös!

Webinaarien puheenvuoroissa käsitellään aiheita, joilla on vaikutuksia satamatoimintaan niin meren rannikolla kuin sisävesilläkin. Näitä ovat muun muassa merenkulun ympäristönsuojelulakiin tulevat muutokset sekä EU:n biosidiasetuksen vaikutukset myrkkymaaleihin ja pohjapesupaikkoihin. Lisäksi webinaareissa esitellään mielenkiintoisia satamia. Webinaarialustana on Zoom, ja esitysten kieli on suomi.

Webinaarit on suunniteltu erityisesti venesatamissa työskenteleville, kuntien ja viranomaistahojen edustajille, veneseura-aktiiveille ja muille alasta kiinnostuneille.

Seuraa myös sivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme, joissa tiedotamme lisää aiheesta. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Suosittelemme ilmoittautumaan webinaareihin etukäteen. Silloin voit lähettää kysymyksiä esitysten aiheisiin liittyen jo ennen webinaaria ja saat muistutusviestejä sähköpostiisi ennen webinaarin alkua. Pääset webinaareihin kuitenkin myös ilman ilmoittautumista tästä.

Ilmoittaudu 16.3. webinaariin tästä.

Ilmoittaudu 17.3. webinaariin tästä.

Ohjelma 16.3. klo 10–12

10.00 Tervetuloa, Aija Kaski, Pidä Saaristo Siistinä ry
10.05 Merenkulun ympäristönsuojelulaki: muutokset huviveneilyn näkökulmasta, Ville Rinkineva, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom
10.35 Satamaesittelyt

11.35 Roope-satamat, ympäristöohjelma satamille, Katriina Murto, Pidä Saaristo Siistinä ry
11.55 Loppusanat

Ohjelma 17.3. klo 10–12

10.00 Tervetuloa, Aija Kaski, Pidä Saaristo Siistinä ry
10.05 EU:n biosidiasetuksen vaikutukset myrkkymaaleihin ja pohjapesupaikkoihin, Oskari Hanninen, Turvallisuus- ja kemikaalivirasto
10.35 Käytännön esimerkkejä myrkyttömistä veneen pohjan puhtaanapitomenetelmistä

11.35 Mitä kuuluu järville? Eeva Taimisto, Pidä Saaristo Siistinä ry
11.55 Loppusanat