Siirry sisältöön

PSS ry hakee kaksikielistä koordinaattoria Siisti Biitsi -kummikouluohjelmaan!

Kummikoulukoordinaattorina tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat Siisti Biitsi -kummikouluohjelman markkinointi sekä ohjelman jalkautus peruskouluihin. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa kummikouluohjelman markkinointi kouluille ja yhteydenpito kummikouluihin. Vastaat myös opetusmateriaalien pitämisestä ajan tasalla. Lisäksi tehtävänäsi on kehittää kummikouluohjelmaa vastaamaan koulujen tarpeita.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja sanavalmis henkilö, jolla on ymmärrystä koulumaailmasta, kykyä toimia lasten kanssa ja joka vie aloittamansa projektin sujuvasti maaliin. Arvostamme myös pedagogisia opintoja. Työsi sisältää myös esiintymistä, joten toivottavasti et kaihda sitä. Lisäksi osaat puhua ja kirjoittaa sujuvasti ruotsia ja suomea.

Jos lisäksi ympäristöasiat, erityisesti vesistöjen hyvinvointi, kiinnostavat sinua, hae meille. Työsuhteen kesto on vuoden 2021 loppuun.

Tällä hetkellä työskentelemme pääosin etänä, mutta koronarajoitusten hellittäessä toimistomme löytyy Turun keskustasta.  Työsuhde-etuina tarjoamme sinulle muun muassa kattavan työterveyshuollon sekä virike- ja liikuntaedun.

Miten haen?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si 10.3. mennessä osoitteeseen julia.jannari@pssry.fi. Kirjoita aihekenttään ”kummikoulukoordinaattori”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Siisti Biitsi -koordinaattori Julia Jännäri arkisin klo 9-16 p. 040 455 7251 tai sähköpostilla julia.jannari@pssry.fi.

Pidä Saaristo Siistinä ry:stä

Pidä Saaristo Siistinä ry on valtakunnallinen ympäristöjärjestö, joka edistää konkreettisin teoin meri- ja järviluonnon hyvinvointia. PSS ry luo edellytyksiä kestävälle vesillä liikkumiselle ja tarjoaa yksilölle mahdollisuuksia toimia ympäristön kannalta oikein ja vastuullisesti. PSS ry vaikuttaa myönteisesti vesistöjen tilaan myös monipuolisella tutkimus- ja ympäristökasvatustoiminnalla.

Siisti Biitsistä

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n rantojensiivousohjelma. Ohjelman tarkoituksena on siivota rantoja, herättää kiinnostusta rantojen roskaisuustilanteeseen, kerätä tietoa rantojen roskaisuudesta ja yhdistää ympäristötyö hauskaan ulkoilupäivään. Siisti Biitsi -talkoita on järjestetty vuodesta 2014 alkaen. Siisti Biitsi -kummikouluohjelma on kaikille Suomen peruskouluille suunnattu ohjelma, jossa yhdistyvät konkreettiset rantasiivoustalkoot sekä roskaantumisaiheeseen perehtyminen monipuolisten tehtävämateriaalien avulla.