Siirry sisältöön

Tänä vuonna Helsingin perinteiset venemessut järjestetään verkossa, ja PSS ry on mukana vastuullisen veneilyn sisällöillään.

Virtuaalivenemessut tarjoavat paljon kiinnostavaa tietoa veneilystä, kalastuksesta ja vesiurheilusta. Poikkeustilanteessa venemessuille osallistutaan vaikka omalta kotisohvalta tai työpöydältä käsin. PSS ry:lle venemessut on yksi vuoden päätapahtumista ja yhdistys on virtuaalimessuillakin mukana tarjoamassa vesilläliikkujille ajankohtaista tietoa veneilyn ympäristöasioista. Messusivulla voi myös liittyä jäseneksi ja äänestää tämä vuoden Roope-tarran väriä.

Palvelemme chatissa

PSS ry:n neuvontachatti palvelee messukävijöitä arkisin klo 9-16. Askarruttavatko sinua esimerkiksi myrkkymaalit tai vaihtoehdot veneen pohjan maalaukselle, vesistöjen roskaantuminen tai haluaisit kysyä PSS ry:n jäsenyydestä tai Roope-palveluista? Jos satamasi harkitsee ryhtyvänsä Roope-satamaksi, me neuvomme tässäkin.

Tervetuloa messuille! PSS ry:n messusivu löytyy täältä.