Siirry sisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry hakee joukkoonsa viestintäkoordinaattoria Savonlinnan toimistolle. Haluamme nostaa esiin vesistöjen ja kestävän vesistömatkailun hyväksi tekemäämme tärkeää työtä järvillä ja tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan osana aluetiimiämme.

Viestintäkoordinaattori vastaa päivittäisestä alueviestinnästä ja sen kehittämisestä Järvi-Suomen toiminta-alueella. Tukenaan hänellä on aluehenkilöstön lisäksi PSS ry:n viestintätiimi Turussa.

Toivomme sinun olevan tottunut ja kekseliäs sosiaalisen median käyttäjä ja sisällön tuottaja. Pidät liikkuvasta työstä, vesistöistä ja luonnosta, sillä työ edellyttää erityisesti kesällä matkustamista muun muassa PSS ry:n huoltoalusten kyydissä Saimaalla ja Päijänteellä. Töitä tehdään joskus myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Osaat valokuvata ja mahdollisesti myös tehdä videoita. Toivomme sinulta erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Kirjoitat monipuolisesti erilaisia sisältöjä eri kanaviin.

Olen ulospäinsuuntautunut, sillä toimistotyön lisäksi liikut ja edustat ihmisten parissa, kuten kesätapahtumissa tai järjestät PSS ry:n Siisti Biitsi -siivouksia. Tarvitset työssäsi myös ajokorttia, sillä välimatkat toiminta-alueella ovat pitkät. Oma auto on eduksi, mutta ei pakollinen.

Mediaviestintä on sinulle tuttua. Viestintäkoordinaattori pitää yhteyttä alueen medioihin ja yhteistyökumppaneihin. Sinulla on mahdollisesti kokemusta myös vaikuttajaviestinnästä tai ainakin olet kiinnostunut siitä. Työnkuva on jossain määrin muokattavissa. Mikäli valittu henkilö on suuntautunut esimerkiksi vastuullisuus- ja yritysviestintään, on hänen mahdollista myös avustaa varainhankinnassa ja kumppanuuksissa.

Alueorganisaatiomme on pieni, ja välillä ”kaikki tekevät kaikkea”, joten viestintäkoordinaattori avustaa myös muissa tehtävissä.

Edellytämme tehtävää soveltuvaa koulutusta ja viestintävälineiden hallintaa. Arvostamme kiinnostusta ympäristöasioihin ja vesistöretkeilyyn.

Tällä hetkellä työskentelemme pääosin etänä, mutta koronarajoitusten hellittäessä toimistomme löytyy Savonlinnan keskustasta.  Työsuhde-etuina tarjoamme sinulle muun muassa kattavan työterveyshuollon sekä virike- ja liikuntaedun.

Työ on määräaikainen ja päättyy 31.12.2021, mutta on mahdollista, että tehtävä vakinaistetaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 10.3. mennessä osoitteeseen eeva.taimisto@pssry.fi.

Työ alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan. Viestintäkoordinaattorin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Eeva Taimisto, Järvi-Suomen aluepäällikkö, eeva.taimisto@pssry.fi tai klo 8-16 p. 0400 555 098.