Siirry sisältöön

PSS ry:n uusi julistesarja tuo kalliot, aallot ja luonnon kotisi seinälle. Julisteiden tuotto käytetään PSS ry:n työhön saaristo- ja järviluonnon hyvinvoinnin puolesta.

PSS ry:n ainutlaatuiseen taidejulistesarjaan kuuluu neljä erilaista julistetta: Meri, Kallio, Sulka ja Mänty. Upeat luonto- ja vesistöaiheiset graafiset julisteet ovat näyttävä lisä sisustukseen kotona, mökillä tai julkisissa tiloissa. Julisteet on painettu laadukkaalle, ympäristöystävälliselle julistepaperille ja niitä myydään rajoitettu erä.

– Uudet julisteet ovat kunnianosoitus vesistöillemme ja rannoillemme. Julisteet ovat moderneja, mutta niiden luontoaiheet ovat hyvin perinteisiä ja ikiaikaisia. Taidejuliste seinällä on pitkäikäinen ilo omistajalleen, ja PSS ry:n uudet julisteet kertovat myös kodin tai muun tilan käyttäjien arvoista ja kiinnostuksen kohteista, PSS ry:n viestintäpäällikkö Nora Forsman kertoo.

Julisteet on suunnitellut graafikko ja taiteilija Pauliina Vesterinen, joka vastaa muun muassa PSS ry:n jäsenlehden ulkoasusta ja yhdistyksen graafisen ilmeen uudistuksesta.

– Uudistin PSS ry:n ilmeen ”Design by Nature” -ideologialla käyttäen oikeita luontokuviani pohjamateriaalina erilaisissa visuaalisissa elementeissä. Minulle on kertynyt reissuiltani paljon luontokuvia, jotka löysivät luontevasti paikkansa PSS ry:n ilmeuudistukseen. Mänty-, meri-, sulka- ja kallioelementit nousivat kuva-arkistoistani tämän työn myötä kuin itsestään, ja ne päätyivät ilmeen mukaisiksi julisteiksi. Pieni pala Helsingholmin rantakalliota ja näkymä Perämeren ulappaa seinällä muistuttavat näin PSS ry:n tärkeästä työstä Suomen vesistöjen puolesta, Pauliina Vesterinen kertoo.

Julisteiden hinnat: 30-40 euroa. Tuotto käytetään PSS ry:n työhön vesistöjen hyvinvoinnin puolesta. Tutustu kaikkiin julisteisiin ja tilausohjeisiin osoitteessa: pidasaaristosiistina.fi/julisteet.

Lisätiedot:

Nora Forsman
viestintäpäällikkö
Pidä Saaristo Siistinä ry
p. 0404557252
nora.forsman@pssry.fi