Siirry sisältöön

PSS ry:n Siisti Biitsi -rantojensiivoustalkoo-ohjelma on Alkon tuella kehittänyt Siisti Biitsi -mobiilisovelluksen siivoustalkoissa kerättyjen roskien raportoimiseen.

Sovellus tuo perinteisen raportointilomakkeen rinnalle helpomman ja nykyaikaisemman tavan raportoida roskat Siisti Biitsi -ohjelmalle. Siisti Biitsin tavoitteena on paitsi siivota rannat myös kerätä tietoa rannoilta löytyvistä roskista. Tässä kaikilla talkoolaisilla on merkittävä rooli!

”PSS ry tekee monipuolista työtä ympäristön hyväksi, ja meille on tärkeää olla tässä mukana. Korona on selkeästi lisännyt ihmisten liikkumista luonnossa, mikä on hieno asia. Se on toisaalta lisännyt myös roskaamista. Siisti Biitsi -hanke onkin entistä ajankohtaisempi, ja oli ilo olla mukana mahdollistamassa mobiilisovelluksen kehitystä”, toteaa Alkon kestävän kehityksen päällikkö Laura Varpasuo.

Siisti Biitsi -sovellus on ladattavissa Android-puhelimiin Google Play -kaupasta, ja myöhemmin myös Applen App Storesta. Seuraathan THL:n kokoontumissuosituksia järjestäessäsi Siisti Biitsi -talkoita.

Lisätiedot:

Julia Jännäri
Projektikoordinaattori, PSS ry
040 4557 251
julia.jannari@pssry.fi