Siirry sisältöön

PSS ry on järjestänyt vuosittain suositun Satamat ja ympäristö -seminaarin. Tänä vuonna seminaaria ei järjestetä koronavirustilanteen takia.

Satamaseminaari on koonnut perinteisesti yhteen vene- ja satama-alan ammattilaisia. Suosittu koulutus- ja verkostointitapahtuma on yleensä järjestetty maaliskuussa, mutta tänä vuonna päätettiin kokeilla uutta ajankohtaa syksyllä. Tapahtumaa ei kuitenkaan lähdetä tänä vuonna toteuttamaan.

– Päätimme, ettemme järjestä seminaaria tänä vuonna koronatilanteen vuoksi. Haluamme toimia vastuullisesti, ja ympäri Suomea saapuvien alan ammattilaisten kokoontuminen yhteen olisi ollut liian suuri riski. Tällä hetkellä vastaavat tapahtumat tosin sallitaan, mutta emme tiedä mikä tilanne on lokakuussa, kertoo PSS ry:n toiminnanjohtaja Aija Kaski.

Ensi vuoden satamaseminaari pyritään tilanteen salliessa järjestämään maaliskuussa.