Siirry sisältöön

PSS ry:n keväällä Satamon ja Ruuhon saareen sijoittamat uudet laiturimalliset imutyhjennyslaitteet ovat saaneet kiitosta veneilijöiltä. Molemmat saaret ovat suosittuja kohteita vesilläliikkujien keskuudessa.

Uudet imutyhjennyslaitteet on suunniteltu veneilijöiden toiveita kuunnellen, ja niistä on tehty mahdollisimman vakaita ja käyttäjäystävällisiä. Myös huoltoalus M/S Roope-Saimaan miehistö on tyytyväinen laitteisiin, sillä niiden tyhjennys sujuu nopeasti ja siististi. Kumpaankin laitteeseen mahtuu kuusi kuutiota käymäläjätettä.

Huom! Imutyhjennyslaitteet on tarkoitettu ainoastaan yksityisveneilijöille, eikä niistä saa irrottaa osia, kuten imusuulaketta.

Järvi-Suomen uusien laitteiden hankinnan mahdollisti Septiverkosto kuntoon (SeVeKu) -hanke, joka sai rahoituksensa EU:n Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta. Hankkeen osuus laitteiden hankinnasta oli 75 % ja PSS ry:n oma osuus 25 %.

Kaikki Roope-palvelut ja niiden sijainnit näet uudesta Roope-kartasta.