Siirry sisältöön

PSS ry:n kelluva imutyhjennysasema Nötössä on viety huollettavaksi. Lähimmät PSS ry:n laitteet sijaitsevat Aspössä ja Björkössä. Nämä ovat uusia, laiturimallisia tyhjennysasemia.

PSS ry:n aluepäällikkö Katriina Murto kertoo, että Nötön laite kunnostettiin talven aikana ja se asennettiin takaisin paikalleen alkukesästä. Valitettavasti aika pian laitteessa havaittiin vuoto, joten huoltoalus M/S Roope vei laitteen uudelleen korjattavaksi.

– Nötön septi saadaan paikoilleen varmaankin vasta ensi kaudeksi, mutta onneksi suhteellisen lähellä sijaitsee muita käymäläjätteiden tyhjennysasemia.

Roope-palvelukartalta voi kätevästi tarkistaa septin tilan. Mikäli kartalla septin kohdalla näkyy punainen symboli, on septi pois käytöstä. Vihreällä symbolilla varustetut septit ovat käyttökunnossa. Roope-kartta löytyy osoitteesta www.roopekartta.fi.